a poslije blokada obično bude odbijanac.
Eh da hoce svaki put ovakav odbijenac, brzo bih se ja vratio na razine kad sam kupovao…. [thumbsup]
Od ponedjeljka dionice Konzum, Dioki i DDJH sastavni su dio Crobex-a! Da ne zaboravite!
Na djuri dva skrivena naloga na kupnji, uredno skupljaju…
Od ponedjeljka dionice Konzum, Dioki i DDJH sastavni su dio Crobex-a! Da ne zaboravite!
Osobno ne vjerujem da to ima sa ovim rastom.
Ne treba zaboraviti da smo još uvijek ispod nominale(95.45 prosječna cijena)
A i ovaj nerazumni pad u zadnjih par dana nije imao nikakvog smisla.
Psihologija je na burzi najače oružje.Kupovao sam i ja ovih dana malo( koliko su mi financije dopušta
le,manje što bih htio ali i nije tako loše),i bez obzira što čvrsto vjerujem u ovu tvrku,kad sam trebao izdati nalog za kupnju ruke su mi drhtale.Pritisak i zastrašivanje daljim padom unjeli su strah i u iskusnije od mene vjerujem.Sada ne treba biti previše euforičan.Pitanje je jeli kriza iza nas?
Nadam se da je.Kada bi za dva,tri tjedna prešli cijenu book value-a ja bi bio sasvim zadovoljan.
Pozdrav
Malo o brodovima.U budućnosti možda….vjerujem da Mesić zna što govori.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/22849/Default.aspx
"Planira se 10 novih brodova, a gradnja prvog kreće u idućoj godini. Raspisat će se međunarodni natječaj, a nada se da će Đuro Đaković unaprijediti tehnologiju da odgovori i sadašnjim potrebama izgradnje brodova za domaću narudžbu, te nastaviti gradnju za druge, što će biti izvozni projekt."
———————————————-
e takvog te volim Stjepko …. a ne kad po medijima drukaš o prenapuhanosti tržišta….
čini se da je predsjedniku puno draži Đukica od J. Radića [lol]
U prvih pet dionica trzista smo (PO RASTU), dugo nismo dozivjeli tako nesto na djukici.
Po srvarima iz firme ima podloge . iako to u ova vremena nista neznaci.
Molio bi gospodina Samodola da razmisli o prijedlogu da i sutra burza bude otvorena:-)
Predlažem za post dana na cijelom forumu [thumbsup] [smiley]
Na djuri dva skrivena naloga na kupnji, uredno skupljaju…
BUMBAR i Surla …