DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi, ne treba komentirati te dnevne oscilacije, treba što manje virkati trenutnu cijenu. U biti, najbolje nam je da zaboravimo da imamo ovu dionicu na neko vrijeme!! [smiley2]

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

evo malo TA za danas, nije loše [smiley2]

Skoro 2.5 milijuna kn prometa po prosječnoj cijeni od 181,37. Tako veliki promet po ovim cijenama ukazuje na još poveći prostor za rast ove dionice [smiley2]

evo malo TA za danas, nije loše [smiley2]

Opasan graf, zato sam i prodao danas…dio kupljen jos davno…
Idealno bi bilo da cijena ne prelazi danasnju maksimalnu…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Opasan graf, zato sam i prodao danas…dio kupljen jos davno… Idealno bi bilo da cijena ne prelazi danasnju maksimalnu…
[/quote]

Zašto si prodao tako po niskoj cijeni ?

osim BOV-a ne zaboravimo i ovo jos jednom:

Dugi pregovori

S prihodima od prodaje od 3,58 milijardi eura u 2005. godini i 11 tisuća zaposlenih Vestas se ubraja među nekoliko najvećih proizvođača opreme na svijetu. Do kraja 2005. u svijetu je instalirano gotovo 21 tisuću MW snage u njihovim vjetroturbinama, a akumulirani udjel kompanije na tržištu je 35 posto. “Razgovaralo se s Đurom Đakovićem, koji bi proizvodio stupove, Elka kabeli proizvodili bi kabele, Končar generatore i transformatore, a pregovaralo se i s Brodosplitom koji bi također mogao proizvoditi stupove. U pregovorima se najdalje otišlo s Elka kabelima i Đurom Đakovićem, a ugovor je pred potpisom. Materijal bi stizao izvana, a Vestas bi bio taj koji bi na svjetskom tržištu i u Hrvatskoj prodavao proizvedenu opremu”, kaže Koroman i dodaje da bi Brodarski institut radio na sustavu upravljanja.

Zajamčene narudžbe

U Đuri Đakoviću objašnjavaju da u veljači očekuju potpisivanje ugovora s Vestasom i Valenbornom za stupove i prijenosnike snage za prvih 14 vjetrogeneratora snage 42 MW koji će biti postavljeni na Vrataruši kod Senja, a investitor je Valalta, Valenbornova podružnica. “S Vestasom razgovaramo dvije godine i uspješno smo prošli dvije njihove kontrole, pa očekujemo da ćemo uskoro potpisati ugovor. Ako ta tvrtka bude zadovoljna našim radom, razgovarat će se o tome da postanemo njihov proizvođač i za druga tržišta. Za nas bi to bilo vrlo isplativo”, kaže Zdenko Soldo, pomoćnik u Upravi holdinga Đuro Đaković zadužen za proizvodnju. Priželjkivani ugovor podrazumijevao bi investicije u proširenje proizvodnje i jamčio bi posao za deset godina unaprijed, a stotinu radnika radilo bi punim kapacitetom u dvije smjene. Prednost takva transfera znanja je u tome što hrvatske tvrtke dobivaju poslove i reference za inozemstvo, imaju zajamčene narudžbe i sigurnu zaradu. Nije riječ o eksperimentalnoj tehnologiji nego o iskušanom proizvodu koji je spreman za primjenu i u koji kupci znaju da mogu imati povjerenja.

Opasan graf, zato sam i prodao danas…dio kupljen jos davno…
Idealno bi bilo da cijena ne prelazi danasnju maksimalnu…

puno je dionica ovih dana sa sličnim grafom, najsličniji je (bio) ADPL, ko dva blizanca. vjerojatno ćemo se sutra ili prekosutra vratiti unutar granica bollingera pa onda možemo polagano dalje dok ne dođe taj dan.

Opasan graf, zato sam i prodao danas…dio kupljen jos davno… Idealno bi bilo da cijena ne prelazi danasnju maksimalnu…

Zašto si prodao tako po niskoj cijeni ?
[/quote]

Gledajući strogo TA, graf govori da bi cijena trebala otići u korekciju nakon ovog naglog rasta, međutim imam osjećaj da se zbog svih ovih akumuliranih vijesti to neće dogoditi (barem ne u nekoj većoj, isplativoj mjeri).
Očekujem predah na ovoj razini, pa onda ponovni uzled nakon objave natječaja…

Dejavue: ” Opasan graf, zato sam i prodao danas…dio kupljen jos davno… Idealno bi bilo da cijena ne prelazi danasnju maksimalnu… ” puno je dionica ovih dana sa sličnim grafom, najsličniji je (bio) ADPL, ko dva blizanca. vjerojatno ćemo se sutra ili prekosutra vratiti unutar granica bollingera pa onda možemo polagano dalje dok ne dođe taj dan.

Slicno nije i isto…
No da ne duljim ( nadam se da grijesim)…upravo ce biti sto ste naveli…zadrzavanje cijene…unutar bollingera…iskreno se nadam da ce ici mali, mali ali zeleni stupac/svijeca.

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

ANRICOM: ” Opasan graf, zato sam i prodao danas…dio kupljen jos davno… Idealno bi bilo da cijena ne prelazi danasnju maksimalnu… ” Zašto si prodao tako po niskoj cijeni ?
Gledajući strogo TA, graf govori da bi cijena trebala otići u korekciju nakon ovog naglog rasta, međutim imam osjećaj da se zbog svih ovih akumuliranih vijesti to neće dogoditi (barem ne u nekoj većoj, isplativoj mjeri). Očekujem predah na ovoj razini, pa onda ponovni uzled nakon objave natječaja…
[/quote]
O predahu i govorim…prodao sam radi AGMM

2000 dionica fino se prodaju oko 184.5 kn i onda se nađe netko tko stavi po 183 kn ,nevjerovatno.

Ključ je znati vrijednost firme i budućih poslova a cijena nek oscilira doći će na kraju gdje joj je i mjesto [smiley2]
Sve ispod 200kn je izrazito povoljno za kupnju!!!

Novac je kisik burze!

New Report

Close