Nije stvar robe nego kredita,kad te stisne margin call,režeš ono što ima kupnje,kamata te izjeda,iz dana u dan padaš – režeš ili propadaš.
Preporučam zamjenu dijela margina sa nekim drugim kreditom,tako češ barem otplačivati ono što je tvoje a ne polugu.(i lakše se izdrži ).
Ne prodajte dionicu ispod nominale!
A ko ti je dao kredit, Nikica? I šta misliš čiji je sada Đuro (ili bilo šta drugo)?!
I kome si napravio uslugu? … i još mu dobro platio…..
Zato se i crvenimo zadnje vrijeme…. A tek koliko ćemo se još crvenit. Ajmeee
[/quote]
[/quote]
reci ti meni, ko što tražiš da ti drugi pojasne kako vide đuru na 500, kako ti to i naravno zašto vidiš đuru i dalje u crvenom i do kad?
Što se tiče tko prodaje na ovim razinama i mene silno interesira. Ovo je stvarno jadno. Zar nitko ne cijeni svoju "robu" da je tako rasprodaje u bescjenje.
Nije stvar robe nego kredita,kad te stisne margin call,režeš ono što ima kupnje,kamata te izjeda,iz dana u dan padaš – režeš ili propadaš.
Preporučam zamjenu dijela margina sa nekim drugim kreditom,tako češ barem otplačivati ono što je tvoje a ne polugu.(i lakše se izdrži ).
Ne prodajte dionicu ispod nominale!
[/quote]
preporučam,
nemojte kupovati dionice ikakvim kreditima
kupujte ih isključivo novcima koji vam netrebaju..krediti su loši
[/quote]
reci ti meni, ko što tražiš da ti drugi pojasne kako vide đuru na 500, kako ti to i naravno zašto vidiš đuru i dalje u crvenom i do kad?
[/quote]
Procjena je za 3-4 godine /2012-ulazak u EU/, nije greška u decimalnom zarezu.
Vjerujem da će pasti na cca 60 -70 kn, pa tada planiram kupnju. Trenutno imam preko 1.000 kom.
Ja vjerujem da neće pasti na tu razinu
Ja vjerujem da neće pasti na tu razinu
VIDI OVO:
Mirovinci povlačenjem 150 milijuna kuna iz fondova opet izazvali rasprodaju
Josip Jagić
josip.jagic@business.hr
19.09.2008 08:30
Mirovinski fondovi su početkom ovog tjedna iz otvorenih investicijskih fondova povukli oko 150 milijuna kuna, i tako ih prisilili na nove prodaje, kaže za Business.hr jedan domaći financijaš koji je zamolio da ostane anoniman.
"Vrlo prikladno, sad mirovinski fondovi s nalozima za kupovinu čekaju do deset posto ispod cijena s početka tjedna", kaže taj izvor.
U svakom slučaju, akcija mirovinskih fondova da ponovno "snize prosjek ulaska" može se ocijeniti uspješnom, s obzirom na padove cijena najlikvidnijih dionica, a dobro je odabrano i vrijeme panike na cijelom globalnom tržištu, koje je pomoglo da se dionice izbiju iz "drhtavih ruku" malih ulagača.
Da li sam promašio za 10-tak kuna nije važno…
Pa ako ti nije dobra bila cijena jučer onda sigurno neće biti ni na 60 kn, ko će ti prodat na 60 kn? Branitelji? Oni neće ni na razinama od jučer, tek su rijetki koji su prodavali vjeruj mi. Oni jesu siromašni i djuro im je sve što imaju al nisu glupi i nedaju dionice u bescjenje.
Od ponedjeljka u Crobexu!
Nadam se da je sutra to , to 🙂
Hvalite me usta moja :-).
Mi smo je dna poznata nacija po depresijama i euforijama.
Gotovo je nevjerovatno koliko ce ih kupiti DDJH preko 150kn, a bio im je skup na 85kn.
Pozdrav svima koji cekaju ddjh na 60kn.
Nije ne moguce, ali ne bi kupio 2650kom u dva dana da mislim da ce tamo.
Pa ako ti nije dobra bila cijena jučer onda sigurno neće biti ni na 60 kn, ko će ti prodat na 60 kn? Branitelji? Oni neće ni na razinama od jučer, tek su rijetki koji su prodavali vjeruj mi. Oni jesu siromašni i djuro im je sve što imaju al nisu glupi i nedaju dionice u bescjenje.
A Fimin Global koji je u komi po mojoj procjeni ?
Evo frca sve u šesnaest po 60 kn! Biće fima rasprodaje