Bojim se da ćemo DDJH vidjeti na nižim razinama
je istina ,ja ga čekam na 85kn neki kazu postavi ce se na 60 nije niti to isključeno,a kako će stvarno biti to cemo tek vidit, dok se ina ne proda nase tržište sigurno nece znacajnije rasti
ali ima nesto i dobro u ovom zlu natovarit cu se neviđeno đuro će u CROBEX ne bez razloga i djuro je na piku braniteljskog fonda nakon prodaje ine, a i radnici su se već podosta olakšali.
Meni je osobno DDJH jeftin,ali jednostavno se nemogu odlučiti na kupnju kad vidim da to još ide puno niže.
Meni je osobno DDJH jeftin,ali jednostavno se nemogu odlučiti na kupnju kad vidim da to još ide puno niže.
Ne razumijem ovaj post,iskreno.
Nije li malo kontradiktoran???
Ili mi objasni gdje to vidiš ako nije problem pa možda i ja prodam i kupim jeftinije.
A kolko je to "puno niže" volio bi znati.I živo me zanima razlog zbog čega tako razmišljaš.
Pozdrav i [bye]
Kako ne razumiješ?
Ima love i kupio bih jeftino. Kad počne pričati da je jeftino i da više ne ide dolje, znaj da je kupio!
Kako ne razumiješ?
Ima love i kupio bih jeftino. Kad počne pričati da je jeftino i da više ne ide dolje, znaj da je kupio!
Ma znam.
Ali baš ovako bubnit bez ikakvog objašnjenja mi je malo bezveze,smješno i neozbiljno.
Barem da neku glupu priču složi da si da malo vjerodostojnosti.
Hebeš navlakača koji nezna izmišljat uvjerljive priče.(tipa kuvajčani potpisali u tajnosti,amerikanci kupuju tenkove,ma bilo šta samo da je priča)
Kako ne razumiješ?
možda ovaj njegov post u komentarima trgovanja najbolje objašnjava njegov mentalni sklop , tj. način na koji rezonira odlučuje se na kupnje i prodaje:
———————————————————
Anricom -14.09.08.-
"sa obzirom koliko sam novaca izgubio ,meni je još sve preskupo da bih počeo kupovati .Zato čekam dionice barem još nekih 30 % da padnu do nove godine a onda krećem u kupovinu"
———————————————————-
kolegi je portfelj stanjen 50-ak posto pa sad čeka pad od 30% jer će onda s rastom nazad biti na nuli… [wink]
Gospodo imali ste svoju šansu. Sad stvarno čovjek nebi znao da da, neki "pametan" savjet.
[/quote]
evo kolega uspjeli ste u svojoj procjeni , i stvarno ste dobro govorili nama da treba prodati i pobjeći.
Što bi ste nam sad savjetovali, prodati i čekati na nekoj razini ili kupovati još i čekati kapitalnu dobit.
[/quote]
Stvarno neznam šta bi savjetovao.
Stvarno neznam šta bi savjetovao.
zar je to moguće kolega ? malo sam razočaran ….