Još samo sad fali jedan branitelj i odosmo ispod 100 kn, mislim da nećemo morat dugo čekat. [bye]
Paif da si bar imao argumentirane razloge za pad…
Poslije kiše dolazi sunce, bit će opet djuro jeftin na 250 kn, investitori više od svega vole kupovati skupo. Znam jednog koji je uvijek kupovao IGH na 15000 kn, makar je dionica u međuvremenu i padala al je čovjek volio skupo plaćat. Zato na burzi nezaradjuju svi. Nitko nevoli kupovaz dionicu kad pada nego kad počne rast, a tek kad počne jako rast onda nepitaju za cijenu. Onda bi mamu dali samo da kupe jakorastuću dionicu. Pohlepa čini svoje. Ako je luka rijeka mogla na 950 možemo i mi na 300 opet. Pozdrav
slažem se sa kolegom shane 54.
ovo je dionica sa već kilima papira iznesenim potencijalom , stoga je ova cijena samo pravi jack-pot za sve potencijalne kupce .
osobno nisam vjerovao da će ispod 100, ali evo i to smo dočekali.
ne znam koji je support prema TA , bilo bi dobro i to vidjeti.
molio bih nekog od kolega tehničara ako može izbaciti.
Sretan nam dan Đure Đakovića!!!
neznam jel mi mozak slabije radi od ovih događanja ali nisam baš shvatio …. ?
Jutros se i to desilo… Radniku djure je 97 kn preniska cijena za prodat. Šta ćemo još doživit [lol]
slažem se sa kolegom shane 54.
ovo je dionica sa već kilima papira iznesenim potencijalom , stoga je ova cijena samo pravi jack-pot za sve potencijalne kupce .
osobno nisam vjerovao da će ispod 100, ali evo i to smo dočekali.
ne znam koji je support prema TA , bilo bi dobro i to vidjeti.
molio bih nekog od kolega tehničara ako može izbaciti.
tu više nema poznatih suporta tl. ušli smo u sivo područije.
Cilj opadanja bio bi u ovom slučaju 90 kn i mislim da ne bi trebalo ići niže uz nastavak jučerašnjeg sentimenta!
Cilj opadanja bio bi u ovom slučaju 90 kn i mislim da ne bi trebalo ići niže uz nastavak jučerašnjeg sentimenta!
možeš li kolega nabacit i neku sličicu pa to malo potkrijepiti i označiti ako nije problem ?
Stvorio se trokut koji je probijen 10.09.2008. cilj opadanja=najniža razina-(najviša razina-najniža razina)=100-(110-100)=90