Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 16,60 | 382 | 23 | 13,00 | 18,00 | -6,74% |
što je to G?
zavisi sta ste milili na to sto je to G?
mislili ste na G tocku ili mozda nesto mu muzici ili????
pofuk
16.08.2008.
reko sam da ce cjena do 21.9 biti 160 kuna
kolega nešto te nema za čut u zadnjih dvadesetak dana… prije toga si dosta puta ponavljao ovu svoju mantru…. šta ima novog ? kako napreduje rast na 160 kn do 21.09.2008. ?
ustvari tvoje proročanstvo bi se trebalo ostvariti do 19. jer je 21. nedjelja… [lol]
kolega nešto te nema za čut u zadnjih dvadesetak dana… prije toga si dosta puta ponavljao ovu svoju mantru…. šta ima novog ? kako napreduje rast na 160 kn do 21.09.2008. ?
ustvari tvoje proročanstvo bi se trebalo ostvariti do 19. jer je 21. nedjelja… [lol]
[/quote]
uranijo si cekaj [cool]
[uranijo si cekaj [cool]
Čekat ćeš malo duže od 21.9.2008. dok DDJH dođe do 160 kn. Ne znam zašto uopće ta cifra. To ti je ulaz?
[lol]
i ova dionica se bliži svojoj nominalnoj vrijednosti ( 100,00)
i ova dionica se bliži svojoj nominalnoj vrijednosti ( 100,00)
Gospodo imali ste svoju šansu. Sad stvarno čovjek nebi znao da da, neki "pametan" savjet.
Gospodo imali ste svoju šansu. Sad stvarno čovjek nebi znao da da, neki "pametan" savjet.
[/quote]
bez ljutnje ali ne sjećam se ni prijašnjih pametnih od tebe.
Ali dobro,nisam ih se ni ja nadavao pa ti ni nemam pravo prigovarati.
Činjenica je da si ti pogodio a ja nisam..
Iako ni jednom nisi dao razuman odgovor zašto bi se trebao dogoditi pad.(mislim na nekakvu analizu dionice a ne na svjetske krize i ostalo.Kriza je i drugima pa nisu svi baš toliko pali)
likvidnost se pomalo vraća , što nije nimalo loše. Cijenu neću komentirati…
@Paif: ajde nemoj tako kolega… vidit ćeš kad ti Jomi proda za deset dana svoje po 160 kn… [proud]
[/quote]
evo kolega uspjeli ste u svojoj procjeni , i stvarno ste dobro govorili nama da treba prodati i pobjeći.
Što bi ste nam sad savjetovali, prodati i čekati na nekoj razini ili kupovati još i čekati kapitalnu dobit.