Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
ako u tražilicu upišete paif dobit ćete sljedeće rezultate: svi upisi na temi DDJH, niti jedan na drugoj temi i svi govore isto: kupio bih po 60 kn …
vjeko … razmisli malo o ovome …
ovo bi moglo biti i kažnjivo ….
Hahaha. Reci fazanu zar je po tebi negativno, kažnjivo, na ovom forumu iznjeti želju za kupnju đurice? Da, želim ju kupiti i jeftinije od 60 kuna. Pa šta?
E da fazanu, kad već prijavljuješ moderatoru navedi koje sam ja to netočne informacije napisao tu na forumu. Znaš fazanu moj, kad bi se C/P tvoje pretenciozne, pumpađiske teme na ovim forumima to bi moglo biti i kažnjivo a bogme i da zasmrdi. Zato drugi put promjeni nick. Pa onda lažno denunciraj drugog forumaša.
Ma dajte pogledajte samo kupnju. 2000 komada. Malo. A prodaja 27.000 komada. I kažete da će to gore.Madajte budite ozbiljni. Ide to dolje jer je ponuda veća od potražnje. Osnovni postulati burze. [bye]
Sine kad si tako pametan pogledaj kupnje na drugim dionicama,pa mi reci gdje je razlika.
***obrisano****
zao mi je dure, imao sam ga nekada…
davno, onda kad je prvi put snazno letio gore…sa 200 na 300…
kad se samo sjetim onih dana kad je duro bio 308kn…
ne mogu vjerovati da se danas pise da bi se kupovao za 60kn.
pa to je 20% vrijednosti od onda.
stvarno smo u banani…
[cry]
Hahaha. Reci fazanu zar je po tebi negativno, kažnjivo, na ovom forumu iznjeti želju za kupnju đurice? Da, želim ju kupiti i jeftinije od 60 kuna. Pa šta?
Kolega , vaše je kad želite kupiti ddjh po 60kn ili možda po 10kn. To je Vaše pravo i to je neosporivo kao i Vaša želja za zaradom odnosno kapitalnom dobiti.
Ali pravo nas forumaša je, da Vas pitamo zašto će po Vama DDJH na 60kn ili niže.
Koji su objektivni a koji subjektivni razlozi pada ove dionice na te razine.
Ukoliko budete kvalitetno objasnili razloge pada možda prvi ja sutra prodam i pobjegnem zauvjek iz priče o tenkovima i Bov-u.
Unaprijed hvala.
Druka za nekoga … ili za neki fond ili za neku osobu koja ima lovu … ili on ima lovu …
eto što želi …
kada dojde na 60,00 kn, onda će promijeniti nick i odjednom će bov biti aktualan …
kada dojde na 60,00 kn, onda će promijeniti nick i odjednom će bov biti aktualan …
mala ispravka kolega , ali vrlo bitna :
AKO dođe ….
Jel nam to sa 748 komada ode i jedan branitelj!!
Neznam dečki ne izgleda na dobro sve smo bliže psihološkoj granici od 100 kuna.
Tako je bilo i pri 200 pa se nije dalo ispod ali kad je jednom pukla brana na 200 brzo smo išli dole.
Jel nam to sa 748 komada ode i jedan branitelj!!
Neznam dečki ne izgleda na dobro sve smo bliže psihološkoj granici od 100 kuna.
Tako je bilo i pri 200 pa se nije dalo ispod ali kad je jednom pukla brana na 200 brzo smo išli dole.
Sad je otišlo 1.000kom s aska. Onaj koji je u ponedjeljak kupio 10.000 kom sigurno nije ušao sa svim novcima, pravilo nalaže da ostavi i dio sa strane kako bi nakon kupovine mogao podizati cijenu ili braniti ulaz. Evo to se sada i dešava. Možda je ovo ipak neka sigurnost (koliko to može biti u ova vremena) da cijena neće znatnije ispod 105, 106 dok se kriza ne smiri. A da li je onaj koji je prodao FIMA ili Hypo (za Brezu ne vjerujem da su prodali jer ionako dokupljuju) saznat ćemo sutra iz SDA. Držte se kolege i apeliram da se maknete s aska ako mislite trejdat na nižim granama, rađe gurajte svoju dionicu prema gore nego što ju trejdanjem stišćete prema dolje. Maknut se s ASKA!
Pazi ovo, jesu spremni na okidaču…..
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=3486c032-bdff-4c45-a838-11a1be9a2b88
To je to, službeno smo i mi dobili, nakon INA-a i ATPL, svog pajdu. Ne da ispod 106, sada se pozicionirao skrivenim na 104,00 da diže gore. Svaka čast i želim da si ukrcaš što više paničara, starijih i nemoćnih. [thumbsup]