DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

reko sam da ce cjena do 21.9 biti 160 kuna

…i što bi mi sad trebali… svi masovno pohrlit u kupovinu na osnovu vijesti koju već odavno znamo i koja se reciklirala već milju puta… budimo realni bar malo…

treba biti sretan sto firma dobro posluje i jer se moze kupiti po BV… 21.9. neke od slijedećih godina ćemo pričati o tome da li je to bio dobar potez ili ne ili je bilo bolje drzati lovu u banci…
[/quote] Ne nagonim nikoga da kupuje, vec samo kazem da sam prije nekoliko tjedana, reko da ce cjena biti 160 kuna, do 21.9.2008.

Ne nagonim nikoga da kupuje, vec samo kazem da sam prije nekoliko tjedana, reko da ce cjena biti 160 kuna, do 21.9.2008.

bas dobro da si to podjelio s nama… sad zamisli sve korisnike i citatelje foruma kako postaju po nekoliko puta svoju prognozu cijene dobivene iz clanka u nekim drugim novinama, kristralne kugle, bacenog graha,tarot karti ili jednostavno zato sto ZNAJU da ce tako biti… divan prizor…

[angry]

bolje zivjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi...

Polančec bi privatizirao CIJELI honding.Kad on to veli možda se nešto kuha?Nisam siguran da je pravo vrijeme za tako što.(na kraju članka je ta info)
http://www.vjesnik.com/html/2008/08/16/ClanakTx.asp?r=unu&c=3

sijem žito raste grahorica

Polančec veli:stekli su se uvjeti da se tvrtka kompletno privatizira.
Šta mu to znači???Dali imaju kupca…ili??

Esp
Sama izjava"postoji mogućnost"govori dovoljno sama za sebe.
Očito se je o tome raspravljalo i to ozbiljno.
A dali imaju kupca??Pa naravno da imaju.Ako nikog drugog,onda nekog svog.
Nije kupac upitan,upitna je cijena.U ovom trenutku bi bili budale da prodaju.Osim ako,opet kažem,
nemaju nekog"svog"

Zadnja Polancecova recenica kratkorocno moze srusiti cijenu. Ipak puno ljudi racuna na extra profit od prodaje Montaze (sto je meni suluda racunica, ali eto)…Ta recenica meni ide u isti kos kao i slucaj od prije par mjeseci vezan uz Luku Ploce…ali eto, vrijeme ce pokazati…

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

Polančec bi privatizirao cijeli holding a Šef mu Sanader očito ima malo drugačije planove.
http://www.glasistre.hr/?f8c1465b979f38eb97a2c26b4a059add,TS,3910,3903,19364,,241394,,

Polančec bi privatizirao CIJELI honding.Kad on to veli možda se nešto kuha?Nisam siguran da je pravo vrijeme za tako što.(na kraju članka je ta info)
http://www.vjesnik.com/html/2008/08/16/ClanakTx.asp?r=unu&c=3
Do 21.9.2008 cjena ce biti 160 kuna a mozda i prije hehehehehehehe

Recimo da teoretski cijeli DDJH ode na privatizaciju, tko bi po vama od hrvatskih tvrtki bio moguci kupac? Ili u hrvatskoj ne bi bilo zainteresirane firme?

cisto hipotetsko pitanje… 🙂

Da je klima na tržištu ko u 12 mjesecu sutra bi bili u 10:00 u gornjoj blokadi! ( iako sumnjam) [pray]

Uhljebe na ulicu!!!!!

LeoNT
Kako u svijetu tako i kod nas vojna industrija je uvjek u žiži zbivanja.
I ma koliko trubili svi oni kojima to ne odgovara ali holding radi sve bolje i bolje i sigurno je da bi bilo
zainteresiranih kada bi ga stvarno prodavali.I laiku je jasno da je potencijal ogroman.Vjerujem da je točna i ona teza da kad bi prešao u privatne ruke da bi radio još i bolje.Teško bi bilo govoriti ovako
napamet o kojim tvrtkama bi se moglo raditi.(osim ako postoje neka nagađanja ali ja ih stvarno neznam)
Bolje je pitanje ko ga može kupiti.Ne vjerujem kada bi se to i dogodilo da bi se prodavao po ovoj smješnoj cijeni.
U konačnici zašto misliš da bi se radilo o našoj firmi?Realnija opcija bi vjerovatno bio stranac.
I to neki iz branše.

Nastavak privatizacije DDJH je jako dobra vijest ako ista podrazumijeva prodaju državnog portfelja i javnu ponudu za otkup svih dionica ddjh.
Špekuliranjem da će DDJH u fond i razglabanje o iznosima povlači se pitanje tko bi i na koji način upravljao firmom.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

New Report

Close