kako vam više ne dosadi pričati o obranama cijena i rušenjima cijena od strane "velikih igrača" ???
pa cijene se ne brane i ne ruše sa 1000 komada dionice koja se trži po 110 kn…. da netko brani cijenu onda bi stavio 10 000 ili 20 000 komada na kupnju… nemoj me nasmijavat kolelga…
Zasad su oni koji čekaju debelo u PLUSU.
ako mi ovo matematički dokažeš poklanjam ti cijeli portfelj …
[/quote]
(Č-P)-IG=MDB
(čekanje+pušing) – izlazak s minusom= možebitna dobit u buducnosti
Slovenija: Nije bilo nepravilnosti u poslovanju s finskom Patriom
Vaš link
a slovenija je bila polazište da je i u HR napravljeno ilegelnao(korupcija)….kako se pokazalo da nije istina…:)
[/quote]
Mogu ti to praktički dokazati; Kupiš po 150, misliš da će rasti, ali ne. Dođe to na 134, ali ni tu nije kraj. Evo ga na 120. (Misliš tu mora da je dno, ali nije! Hopa evo ga na 110!
Jednostavno!
Onaj koji je čekao sad nije u gubitku. A onaj koji je kupio, e taj je popušio!
Npr; 150-110=40 kuna prema onom drugom + kamata u banci. bolje i 0.1 lipa(+), nego 40 kuna(-).
Moram te razočarati, nisam taj… [rolleyes]
Btw, nitko sretniji od mene da DDJH naraste, imam još par komada s kojima sam u debelom minusu. A mislio sam da sam na 13x kn dobro kupio… [lol]
[/quote]
Ja kupio i na 117, pa vidi ovo… [tongue]
[/quote]
Mogu ti to praktički dokazati; Kupiš po 150, misliš da će rasti, ali ne. Dođe to na 134, ali ni tu nije kraj. Evo ga na 120. (Misliš tu mora da je dno, ali nije! Hopa evo ga na 110!
Jednostavno!
Npr; 150-110=40 kuna prema onom drugom + kamata u banci. bolje i 0.1 lipa(+), nego 40 kuna(-).
[/quote]
Normalno da može u oba smijera.Da većina ovako razmišlja nebi niko ništa ni kupovao.
Onaj kojemu ova tvoja teorija zvuči logično bolje da i ulaže novce u banku.
Ušparati će malo love i puno živaca.
Jednostavno!
Blago tebi …