Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Ma znaš šta, kako god bilo, ostaviti ću barem 1/3 Đurice i zaboraviti da ga imam. Mislim da bi to bilo najbolje.
Ja sam prošle godine vagao hoću li kuptit LKRI baš u ovo vrijeme i mogao sam uzeti po 170kn,mjesec-dva poslije sam je gledao na 400kn,hm!!!Jednostavno se poklopio psihološki momenat i raja navalila!!! Ovdje vidim sličan razvoj događaja,mislim da će ovo čekanje od par mjeseci se naplatiti s KAMATAMA!!!!!
Znam, 410.
To je bio pravi show time.
Problem je u tome što je cijelo naše tržište takvo.
Apsolutno svaka dionica ima isti scenarij.
Hoću reći… nepredvidiv scenarij. To je ono što me totalka izludi.
Znači jedan dio vas će se iskrcavati na 200, a drugi dio iznad 200? Koliko iznad?
Ako si mislila na mene da cu se iskrcati na 200 ,nema sanse[smiley2]
Cekam je na 250,a onda mozemo razmisiti[smiley2]
Da, hmm… “a je to”. Kupuje se imaginarna budućnost. Ja sam uletila po 110 u Đuru. Kupujem sve, gdje se vrte Ameri. Zanima me samo iskrcavanje tj. vaše mišljenje, kada će tko van?
Ima ona narodna: “Da sam znao ja bih stao!” [smiley1]
Seve, izaći ćemo van dovoljna na vrijeme da ne bude prekasno!
o kojim to vremenskim intervalima razgovaramo?
ja sam nedavno usao u đuru i zanima me kad to ocekujete 200kn, odnosno 250 kn… vidim da stalno pricate o iskrcavanjima na tim ciframa, ali me zanima kad bi se to moglo dogoditi…
Nema straha za DDJH , kad netko počisti 1600 komada na 171,98 taj ne kupuje jer ga je netko navukao na forumu nego ima računicu za tu kupnju [smiley2]
Niti se taj misli iskrcati po 3kn skupljoj cijeni po kojoj je kupio [smiley2]
To je i najbolje..bubimir,jer đuro kad dobije ove poslove,to će se vidjeti na FI za 2007..s ovom dionicom ne treba žuriti.
Da li je po vama bolje prodavati dionicu prilikom preuzimanja (natječaja) ili prilikom realizacije / isporuke posla/robe, a da se radi u oba slučaja o povećim svotama love?
najbolje po naplati i nakon izvješća, jer natječaj i realizacija ne moraju značiti dobitak, nego mogu značiti i gubutak … ovisi….
Da li je po vama bolje prodavati dionicu prilikom preuzimanja (natječaja) ili prilikom realizacije / isporuke posla/robe, a da se radi u oba slučaja o povećim svotama love?