DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 09:57
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ma znaš šta, kako god bilo, ostaviti ću barem 1/3 Đurice i zaboraviti da ga imam. Mislim da bi to bilo najbolje.

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Ja sam prošle godine vagao hoću li kuptit LKRI baš u ovo vrijeme i mogao sam uzeti po 170kn,mjesec-dva poslije sam je gledao na 400kn,hm!!!Jednostavno se poklopio psihološki momenat i raja navalila!!! Ovdje vidim sličan razvoj događaja,mislim da će ovo čekanje od par mjeseci se naplatiti s KAMATAMA!!!!!

Znam, 410.
To je bio pravi show time.
Problem je u tome što je cijelo naše tržište takvo.
Apsolutno svaka dionica ima isti scenarij.
Hoću reći… nepredvidiv scenarij. To je ono što me totalka izludi.

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Znači jedan dio vas će se iskrcavati na 200, a drugi dio iznad 200? Koliko iznad?

Ako si mislila na mene da cu se iskrcati na 200 ,nema sanse[smiley2]
Cekam je na 250,a onda mozemo razmisiti[smiley2]

Da, hmm… “a je to”. Kupuje se imaginarna budućnost. Ja sam uletila po 110 u Đuru. Kupujem sve, gdje se vrte Ameri. Zanima me samo iskrcavanje tj. vaše mišljenje, kada će tko van?

Ima ona narodna: “Da sam znao ja bih stao!” [smiley1]
Seve, izaći ćemo van dovoljna na vrijeme da ne bude prekasno!

La vita e bella!

o kojim to vremenskim intervalima razgovaramo?

ja sam nedavno usao u đuru i zanima me kad to ocekujete 200kn, odnosno 250 kn… vidim da stalno pricate o iskrcavanjima na tim ciframa, ali me zanima kad bi se to moglo dogoditi…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Nema straha za DDJH , kad netko počisti 1600 komada na 171,98 taj ne kupuje jer ga je netko navukao na forumu nego ima računicu za tu kupnju [smiley2]

Niti se taj misli iskrcati po 3kn skupljoj cijeni po kojoj je kupio [smiley2]

Ja izlazim kada bude vise od 300 kn. Do tada sam promatram i citam forum.[smiley2]

To je i najbolje..bubimir,jer đuro kad dobije ove poslove,to će se vidjeti na FI za 2007..s ovom dionicom ne treba žuriti.

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Da li je po vama bolje prodavati dionicu prilikom preuzimanja (natječaja) ili prilikom realizacije / isporuke posla/robe, a da se radi u oba slučaja o povećim svotama love?

najbolje po naplati i nakon izvješća, jer natječaj i realizacija ne moraju značiti dobitak, nego mogu značiti i gubutak … ovisi….

Da li je po vama bolje prodavati dionicu prilikom preuzimanja (natječaja) ili prilikom realizacije / isporuke posla/robe, a da se radi u oba slučaja o povećim svotama love?

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

opet probijen bollinger

Danas još skoro 8000 komada promjenilo vlasnika. Jak suport na 170 KN. Uvjeren sam da ćemo ovaj tjedan do 180 KN [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close