Isto je i na masi drugih dionica koje imaju iz godine u godinu sve bolje rezultate, a trenutno su pale na razine od pred 2-3 godine, recimo ADRS, ADPL, TNPL itd. pa ni DDJH nije iznimka. Ova cijena nema veze s poslovanjem DDJH nego s kolektivnom (ne)svijesti burzovnih ulagača i ponekom praznom fondovskom kasicom pa sad prodaju dionice budzašto.
Sve su burzovne krize uvijek bile prevladane, pa i one koje su bile daleko gore od trenutne, pa će i ova kroz neko vrijeme opet postati prošlost. Bitno je ne postati dio gomile koja prodaje, a da ni ne zna zašto prodaje dionicu po cijenama od prije 3 godine.
evo nam strasila na 115,50. netko je fino ocistio Ask tak da se ovaj lijepo vidi. no cini mi se da su labilni odavno napustili ovu dionicu.
Od više ljudi sam čuo to predviđanje o eventualnom padu na cca. 100 kn.
Ako je dakle neki opći konsenzus velikog broja dioničara i onih koji bi to htijeli postati da bi cijena mogla pasti do 100 kn, pitam se kako će svi uspjeti kupiti po toj cijeni ….
Mislim da bi se i ovdje mogla pokazati ona stara da većina ne može biti u pravu, dakle moglo bi se desiti da velik broj onih koji čekaju na ovoj razini ostanu kratkih rukava,jer možda jednostavno ne bude dovoljno za sve…
Od više ljudi sam čuo to predviđanje o eventualnom padu na cca. 100 kn.
Ako je dakle neki opći konsenzus velikog broja dioničara i onih koji bi to htijeli postati da bi cijena mogla pasti do 100 kn, pitam se kako će svi uspjeti kupiti po toj cijeni ….
Mislim da bi se i ovdje mogla pokazati ona stara da većina ne može biti u pravu, dakle moglo bi se desiti da velik broj onih koji čekaju na ovoj razini ostanu kratkih jer možda jednostavno ne bude dovoljno za sve…
Nece svi uspjeti kupiti po istoj cijeni, neki ce uspjeti i nize……… [wink]
Danas u Slavonskom domu Stipetić izjavljuje da nema nikakvih (službenih i neslužbenih) info. da je Kuvajt odustao od posla.
Pa ne bi me ni cudilo da je clanak u Slobodnoj Dalmaciji bio cista patka i da za par tjedana/mjeseci bude potpuno druga prica…
tko ce ga znati.. ja znam da ja dokupljujem… 🙂
evo nam strasila na 115,50. netko je fino ocistio Ask tak da se ovaj lijepo vidi. no cini mi se da su labilni odavno napustili ovu dionicu.
zanimljivo je kako su , kao nekim čudom i sasvim slučajno odma zbrisala i ona dva veća naloga što su stajala na 112 i 111 kn na kupnji…. [lol]
malo Stipetićevih mudrosti
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=29963
Pozdrav!
Dakle kriza na svjetskom tržištu je okidač za korekciju na zese. To je jasno. E sad, gdje će stati neka dionica poput đure, to nitko sa sigurnošću nemože reči. ali vidimo, da su se mnogi veliki povukli još 07 iz dijonica, a neki su još 06 najavljivali tešku kreditnu krizu. Netko je, čak i takav članak o predviđanju kreditne krize postao na mojnovac.com, pa su se onda tamo pojedini forumaši doslovno sprdali s tim!
Poziv na glavnu skupštinu.
Možda je malo rano ali ko želi neka se prijavi.
Ja idem sigurno
http://www.zse.hr/default.aspx?id=20821
Jeste procitali sta je novinar napisao u Lideru:
"Uz to dionica je od vrlo neatraktivne robe, kojom se prije dvije godine trgovalo po 20 kuna, postala burzovni epicentar"
Kakvi su to idioti od novinara tesko im je i provjeriti na zse koliko su bile cijene dionica 2006 nego lupetaju napamet pa nebih se cudio da je patka da su izgubili posao u Kuvajtu.
"Uz to dionica je od vrlo neatraktivne robe, kojom se prije dvije godine trgovalo po 20 kuna, postala burzovni epicentar"
Kakvi su to idioti od novinara tesko im je i provjeriti na zse koliko su bile cijene dionica 2006 nego lupetaju napamet pa nebih se cudio da je patka da su izgubili posao u Kuvajtu.
Prijatelju.
Članak je stari(8 11 2008)
Trebao je poslužiti kao podsječanje na neke Stipetićeve izjave.
Zato sam ga i naslovio kao Stipetićeve mudrosti.
Ali je greška moja što to nisam naveo u tekstu.
Ispričavam ti se ako sam te naveo na krivi put.
Pozdrav
na vrhu intervjua pise da je intervju od 8.11.2007. godine…tako da su informacije unutra prilicno zastarjele, pogotovo ovaj dio sto se tice branitelja…