DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@sasko:

da nakon toga će postati ( doduše na kratko ) prava Buffetovska dijonica …

Famozni P/E bi tada bio smiješan – 2,2 [rolleyes] ( a na 150 kn bi iznosio 3 ) ….

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

kolega koji je govorio da je ddjh na 120 skup bio je u pravu (slučajno ili ne , ali je ipak pogodio) .

slažem se kolega sa svime osim s ovim da je bio skup na 120… to što mu je cijena kliznila ili će možda još kliznuti ne znači da je skup.

Što je skupo a što nije može biti jako subjektivna stvar. Dakle slažem se da je onome koji ga je prodao možda bio skup ( iako i prodavač može imati milijun razloga osim kriterija precjenjenosti).

I dalje tvrdim da DDJH nije bio skup na 120, niti je skup sada . Bio je jeftin , a sada je još jeftiniji, možda će biti još jeftiniji… svako neka za sebe odluči kada će i koliko kupiti …. ili možda prodati…
[/quote]

sve niže od 120 , to je po meni cijena ne ok, nego zgrabi ako imaš još love .
[/quote]
Ja sam uzeo a ako kojim slucajem jos padne cekam nize. Sad se kupuje a ako se bude plakalo plakat ce se od srece.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

a što će jada raditi s tim novcima … tvornice na biomase …

majko mila …

ne znam kaj ce oni raditi s tim, ali je definitivno da ce na kraju godine imati barem 50 kn dobiti po dionici. e pa sad ako ne vrijedi barem 150 kn samo zbog toga, onda cu ja reci isto…

majkooo moja

[/quote]

poznavajući državne tvrtke, vidjet ćemo mi dobit od prodaje DDJM u FI za 20XX godinu …

I love the Smell of Profits in the Morning

Nafta pada u svijetu a dionice nerastu,zalosno je koliko smo izgubili i kvalitetnik
dionicara zbog ovih naglih padova sta vrijedi DDJH da mu je p/e =2 djaba kada nema investitora 🙁

http://seekingalpha.com/article/62511-50-lowest-relative-p-e-ratios-in

Nafta pada u svijetu a dionice nerastu,zalosno je koliko smo izgubili i kvalitetnik
dionicara zbog ovih naglih padova sta vrijedi DDJH da mu je p/e =2 djaba kada nema investitora 🙁
A kako ti sebe nazivaš ????????

1.Puno je novaca zamrznuto u dionicama koje su pale. 2. Đuro je bio izbor mnogih novih dijoničara koji su tek htjeli zaraditi na burzi. Pa su nahebali na đuri! 3. Đuro nije fondovska dionica kao npr petrokemija pa da ima jaču branu. 4. Oni koji imaju novac čekaju na svim dionicama puno niže cijene. Pa sjećate li se onih najava iz škotske o jeseni?

E da je p/e 2
Ali nije.Bit će na tim razinama kad prodaju motažu.
Koliko točno ovisi o prodajnoj cijeni koja je tajna.
A da nema investitora,sa tim se ne mogu složiti.
Mislm da ih ima dovoljno samo su oprezni.
Očito se čeka jasniji signal mogučeg uzlaznog trenda.
Njima je sigurnije i dati 5 do 10% više nego ulagati na slijepo.Ako mislimo o istima?
Jer,nije svaki posjednik dionica ili ulagač automatski i investitor.
Možda po definiciji i je ali stvarnost je ipak malo drugačija.Čini mi se da ima više kladioničara i špekulanata nego pravih investitora sa jasnim planom i programom.

sijem žito raste grahorica

1.Puno je novaca zamrznuto u dionicama koje su pale. 2. Đuro je bio izbor mnogih novih dijoničara koji su tek htjeli zaraditi na burzi. Pa su nahebali na đuri! 3. Đuro nije fondovska dionica kao npr petrokemija pa da ima jaču branu. 4. Oni koji imaju novac čekaju na svim dionicama puno niže cijene. Pa sjećate li se onih najava iz škotske o jeseni?

[/quote]
Sjećam se ja i najave smaka svijeta za 2006-tu.(kao i svaku drugu)
Kao što vidiš on se ipak nije dogodio.Tako da bih Škotske prognoze ipak uzeo sa rezervom.
Imaju oni i Nessy koju ne vidi nitko drugi osim njih [lol]

Kao što vidiš on se ipak nije dogodio.Tako da bih Škotske prognoze ipak uzeo sa rezervom.

Bob Janjuah je prošle godine točno predvidio kreditnu krizu. Tko zna, dali će mu se ostvariti predviđanja za ovu, nadajmo se da ne, ali oprez je potreban!

Bob Janjuah je prošle godine točno predvidio kreditnu krizu. Tko zna, dali će mu se ostvariti predviđanja za ovu, nadajmo se da ne, ali oprez je potreban!

što se tiče dionice ddjh , nema tu više opreza , jer je pri samom dnu , može još cca 10 kn dolje , što i nije nešto značajno, jer je ionako puno skliznula.ono što je najvažnije u ovom trenutku, a to je da je cijena fenomenalna za shopping , ovako nešto pruža se jako rijetko.
Jedino još neka teška financijska kriza , kataklizma u svijetu i sl. može još srušiti ddjh .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

[/quote]
Slažem se.
Opreza nikad dosta.Ovaj post iznad je bila šala.Nije mi bila namjera obezvrijediti tvoju poruku.
Moram priznati da sam malo i napet zbog ove situacije sa holdingom.
Bio sam svjestan mogućeg pada,ali da ćemo pasti ovako nisko ni u ludilu nisam pomislio.
Jer stvarno u fundamentima nema nikave opravdanosti trenutne cijene.
Pozdrav

Danas u Slavonskom domu Stipetić izjavljuje da nema nikakvih (službenih i neslužbenih) info. da je Kuvajt odustao od posla.

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close