DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 12:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Lijepo došlo do 173,00 i onda netko proda po 170,00. Ne mogu vjerovati!

I love the Smell of Profits in the Morning

očekujem iskrcavanje oko 175, što vi mislite ?

Očekujem iskrcavanje na 175 i brutalno ukrcavanje na 200[smiley1]

Novac je kisik burze!

očekujem iskrcavanje oko 175, što vi mislite ?

ne ocekujem iskrcavanje okko 175, jer je po meni ovo jos uvijek ukrcavanje, i to lagano ukrcavanje… target na ovoj dionici je vec puno puta spomenuti natjecaj koji ce donijeti puno vecu cijenu nego sto je to 175 ili 185 ili 195 kuna

“Please, God, Just One More Bubble.”

Nema straha za DDJH , kad netko počisti 1600 komada na 171,98 taj ne kupuje jer ga je netko navukao na forumu nego ima računicu za tu kupnju [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

Iskrcavanje je normalna pojava. Uvijek ima nekih kojima je dosta,ali da ce ici preko 200 je vise nego ocigledno[smiley2]

Znači jedan dio vas će se iskrcavati na 200, a drugi dio iznad 200?
Koliko iznad?

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Seve neznam odkada imaš LKRI u svom portelju,da li se sječaš što je bilo s LKRI prošle godine u ovo doba,uključujući veljaču i ožujak.Mislim da bi vrlo lako kod Đuke mogli vidjeti isti scenarij,a ti?

Novac je kisik burze!

Usput budi rečeno,trenutna vrijednost DDJH je puno veća od LKRI,ali o potencijalima bi se dalo raspravljati!!!

Novac je kisik burze!

410?
Kupila sam ju puno puno kasnije.
Biti će cca. 8 mjeseci da sam u ovome… LKRI još kasnije (zbog toga takva pitanja za DDJH i sve ostalo, jer nisam bila u fazi promatranja niti secunde… uletila sam isti mjesec)
Duplo, kažeš ha?

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

ako se ne varam BV za LKRI iznosi oko 21 kn po dionici, a DDJH oko 110 kn. A tržišna cijena posve obratno

Ja sam prošle godine vagao hoću li kuptit LKRI baš u ovo vrijeme i mogao sam uzeti po 170kn,mjesec-dva poslije sam je gledao na 400kn,hm!!!Jednostavno se poklopio psihološki momenat i raja navalila!!!
Ovdje vidim sličan razvoj događaja,mislim da će ovo čekanje od par mjeseci se naplatiti s KAMATAMA!!!!!

Novac je kisik burze!

Da, hmm… “a je to”. Kupuje se imaginarna budućnost.
Ja sam uletila po 110 u Đuru. Kupujem sve, gdje se vrte Ameri.
Zanima me samo iskrcavanje tj. vaše mišljenje, kada će tko van?

New Report

Close