DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kakva REKLAMA; tolko puno ljepih, milih, vijesti vezanih uz đuru, a ono paf na 117 kunića.
Inače kad se radi navlakuša uvjek se pusti u nekoliko javnih novina par velikih najava, od kojih se naravno ništa ne ostvari, ali mali popuše! (Treba se samo sjetiti onih pompoznih najava o modernizaciji kuvajtskih tenkova, od kojih ništa.) Da mi je znati tko to želi izići?

Ne znam tko al sam mu pomogao.Uvijek me dignu na đuki ( prva ljubav zaborava nema).

[angry] [angry]

[angry]

Uhljebe na ulicu!!!!!

Evo nas na 114. Baš me zanima šta vi optimisti mislite?

mislimo da će to ići na realne razine…. a sad ti nama optimistima reci zašto svaki dan obaviještavaš na temi o tome kolika je cijena ? svi koji čitaju ovaj forum dovoljno su informatički obrazovani da i sami vide trenutnu cijenu koja se u svakom trenu vidi na vrhu pojedine teme.

dakle ovo tvoje izvještavanje je jednako kao da ja sada obznanim svima kako je trenutno 13 sati i 44 minute… [shocked]

BTW. za one koji možda ne znaju Knjigovodstvena vrijednost DDJH je 113,28, sad to fino usporedite s cijenom, i razmislite vrijedi li možda DDJH još i manje od onoga što trenutno posjeduje ?

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/1159-08-DDJH_odluke_NO.doc

I love the Smell of Profits in the Morning

mislimo da će to ići na realne razine…. a sad ti nama optimistima reci zašto svaki dan obaviještavaš na temi o tome kolika je cijena ? svi koji čitaju ovaj forum dovoljno su informatički obrazovani da i sami vide trenutnu cijenu koja se u svakom trenu vidi na vrhu pojedine teme.

dakle ovo tvoje izvještavanje je jednako kao da ja sada obznanim svima kako je trenutno 13 sati i 44 minute… [shocked]

BTW. za one koji možda ne znaju Knjigovodstvena vrijednost DDJH je 113,28, sad to fino usporedite s cijenom, i razmislite vrijedi li možda DDJH još i manje od onoga što trenutno posjeduje ?

[/quote]

Ja sam ga kupio….a sad me boli neka stvar vrijedi li vise ili manje! Jednostavno, vjerujem u ovu tvrtku socijalistickog imena! [lol]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

[/quote]

Ja sam ga kupio….a sad me boli neka stvar vrijedi li vise ili manje! Jednostavno, vjerujem u ovu tvrtku socijalistickog imena! [lol]
[/quote]

…i prezimena …. [lol]

Ako ćete lagati na forumu, poslat ću svog pasa da vas sve pojede...

Top bid
CIJENA KOLIČINA
125,05 127
121,00 900

115,51 398
115,50 100
114,75 10
114,11 50
114,06 214
114,03 175
114,01 305
113,00 100

halo ekipa , di vam se žuri? jel ovi možda znaju nešto što ostali ne znaju ?

Gdje nestade ovaj od 125,00?

I love the Smell of Profits in the Morning

Maknuo se nekoliko minuta prije početka.

Pušiona malih, srednjih, velikih, lakoumnih, pametnih, brzih, sporih i kojih sve ne. Dajem pusu onome tko me razveseli sa viješću: kada će ĐURO preko 200 kuna. Sve do tada suze.
Poziv u pomoć

ja ovdje ne vidim pusionu… samo dobru priliku za zaradu jer ova cijena je uistinu smijesna…

A ako nisi toliki sretnik da si barem djelomicno u cashu, ne preostaje ti nista drugo nego cekati i ako vjerujes u firmu, nemas se razloga zivcirati…

[cool]

Dajem pusu onome tko me razveseli sa viješću: kada će ĐURO preko 200 kuna. Sve do tada suze.
Poziv u pomoć

ne treba mi pusa , al evo mogu ti reći što mislim iako te to neće previše utješiti. Ne znam može li bilo tko prognozirati kratkoročno kretanje ( pod tim mislim slijedećih pola godine )…… siguran sam samo u jedno , a to je da će cijena definitivno otići preko 200 kn kada ljudi budu vidjeli konkretne brojke u GFI-ju ili čak nešto prije, tj. kada informacije o konkretnim brojkama budu počele curiti u javnost. (drastični pomaci bi se trebali vidjeti tek u 2009) Pod ovo konkretno mislim drastična povećanja dobiti od poslova koji su ugovoreni i koji tek slijede. U slučaju da se katastrofalno stanje na tržištu nastavi mogli bi se na razine iznad 200 možda načekati i iduću godinu , ali ukoliko se sentiment tržišta promjeni , moglo bi to biti i puuuuno prije….

U cijenu po kojoj se DDJH može zadnjih dana kupiti je uračunata samo njihova trenutna imovina Tj. knjigovodstvena vrijednost, bez ijednog posla koji je ugovoren i bez trunke potencijala. dakle cijena je : S M I J E Š N A , ili drugim riječima P R I L I K A. Hoće li biti još smiješnija to se ne usudim prognozirati.

Dakle kolega ako nisi u kreditu, mislim da nemaš razloga za strah, ako si u kreditu kao ja, onda dobro trebaš razmisliti što ti je činiti ovisno o tome kada ti dugovi dolaze na naplatu… [rolleyes]

New Report

Close