Kakva REKLAMA; tolko puno ljepih, milih, vijesti vezanih uz đuru, a ono paf na 117 kunića.
Inače kad se radi navlakuša uvjek se pusti u nekoliko javnih novina par velikih najava, od kojih se naravno ništa ne ostvari, ali mali popuše! (Treba se samo sjetiti onih pompoznih najava o modernizaciji kuvajtskih tenkova, od kojih ništa.) Da mi je znati tko to želi izići?
Ne znam tko al sam mu pomogao.Uvijek me dignu na đuki ( prva ljubav zaborava nema).
[angry] [angry]
[angry]
Evo nas na 114. Baš me zanima šta vi optimisti mislite?
mislimo da će to ići na realne razine…. a sad ti nama optimistima reci zašto svaki dan obaviještavaš na temi o tome kolika je cijena ? svi koji čitaju ovaj forum dovoljno su informatički obrazovani da i sami vide trenutnu cijenu koja se u svakom trenu vidi na vrhu pojedine teme.
dakle ovo tvoje izvještavanje je jednako kao da ja sada obznanim svima kako je trenutno 13 sati i 44 minute… [shocked]
BTW. za one koji možda ne znaju Knjigovodstvena vrijednost DDJH je 113,28, sad to fino usporedite s cijenom, i razmislite vrijedi li možda DDJH još i manje od onoga što trenutno posjeduje ?
mislimo da će to ići na realne razine…. a sad ti nama optimistima reci zašto svaki dan obaviještavaš na temi o tome kolika je cijena ? svi koji čitaju ovaj forum dovoljno su informatički obrazovani da i sami vide trenutnu cijenu koja se u svakom trenu vidi na vrhu pojedine teme.
dakle ovo tvoje izvještavanje je jednako kao da ja sada obznanim svima kako je trenutno 13 sati i 44 minute… [shocked]
BTW. za one koji možda ne znaju Knjigovodstvena vrijednost DDJH je 113,28, sad to fino usporedite s cijenom, i razmislite vrijedi li možda DDJH još i manje od onoga što trenutno posjeduje ?
[/quote]
Ja sam ga kupio….a sad me boli neka stvar vrijedi li vise ili manje! Jednostavno, vjerujem u ovu tvrtku socijalistickog imena! [lol]
[/quote]
Ja sam ga kupio….a sad me boli neka stvar vrijedi li vise ili manje! Jednostavno, vjerujem u ovu tvrtku socijalistickog imena! [lol]
[/quote]
…i prezimena …. [lol]
Top bid
CIJENA KOLIČINA
125,05 127
121,00 900
115,51 398
115,50 100
114,75 10
114,11 50
114,06 214
114,03 175
114,01 305
113,00 100
halo ekipa , di vam se žuri? jel ovi možda znaju nešto što ostali ne znaju ?
Pušiona malih, srednjih, velikih, lakoumnih, pametnih, brzih, sporih i kojih sve ne. Dajem pusu onome tko me razveseli sa viješću: kada će ĐURO preko 200 kuna. Sve do tada suze.
Poziv u pomoć
ja ovdje ne vidim pusionu… samo dobru priliku za zaradu jer ova cijena je uistinu smijesna…
A ako nisi toliki sretnik da si barem djelomicno u cashu, ne preostaje ti nista drugo nego cekati i ako vjerujes u firmu, nemas se razloga zivcirati…
[cool]
Dajem pusu onome tko me razveseli sa viješću: kada će ĐURO preko 200 kuna. Sve do tada suze.
Poziv u pomoć
ne treba mi pusa , al evo mogu ti reći što mislim iako te to neće previše utješiti. Ne znam može li bilo tko prognozirati kratkoročno kretanje ( pod tim mislim slijedećih pola godine )…… siguran sam samo u jedno , a to je da će cijena definitivno otići preko 200 kn kada ljudi budu vidjeli konkretne brojke u GFI-ju ili čak nešto prije, tj. kada informacije o konkretnim brojkama budu počele curiti u javnost. (drastični pomaci bi se trebali vidjeti tek u 2009) Pod ovo konkretno mislim drastična povećanja dobiti od poslova koji su ugovoreni i koji tek slijede. U slučaju da se katastrofalno stanje na tržištu nastavi mogli bi se na razine iznad 200 možda načekati i iduću godinu , ali ukoliko se sentiment tržišta promjeni , moglo bi to biti i puuuuno prije….
U cijenu po kojoj se DDJH može zadnjih dana kupiti je uračunata samo njihova trenutna imovina Tj. knjigovodstvena vrijednost, bez ijednog posla koji je ugovoren i bez trunke potencijala. dakle cijena je : S M I J E Š N A , ili drugim riječima P R I L I K A. Hoće li biti još smiješnija to se ne usudim prognozirati.
Dakle kolega ako nisi u kreditu, mislim da nemaš razloga za strah, ako si u kreditu kao ja, onda dobro trebaš razmisliti što ti je činiti ovisno o tome kada ti dugovi dolaze na naplatu… [rolleyes]