DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 15:18
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

darkec: ” Imam đura jš od polovice desetog mjeseca. Od tada stalno pada i evo opet mene na nuli. Što da radim? Zaraditi par kuna ili biti strpljiv spašen? ” Pa ako si tolko izdržao onda sačekaj još malo jer je sad dionica u fazi rasta . Ne znam kako “stalno pada” pa da si “opet na nuli” kad se sad vratila (sa 140) na rekordne razine od 170 KN i nastavit če rasti. Za Dejavuea: grafovi su ljepi šareni a jel ti možeš opisat nama koji to baš ne kužimo što oni govore?

Mozhe…
MACD linije su se fino razdvojile…a jako je lijepo kad se one ne vole ( kad se udalje) a idu prema gore…
RSI nam govori da smo tek usli u prekupljeno podrucje…i testirali ga, ostali u njemu i to sa zelenom svijecom…sto znaci stabilni rast..
Gornji bollinger se fino “uspinje, a vrh zelene svijece ga prati…
Takav graf…pokazuje nastavak stabilnog DNEVNOG trenda rasta cijene…to je ono kako ga ja vidim…
Unutardnevne oscilacije me ne zanimaju, po meni su postal premale.
Jos jedna napomena. Zadnja veeeelika kolicina je bila u 11 mjesecu…nakon toga…je nema….sto znaci da oni koji su sada unutra ocekuju rast cijene u ovom periodu.

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Pitanje je sada da li će cijena rasti brže ako posao dobije USA il iFinska ? Ili će rasti il ionako il ovako ?

Sasvim svejedno. Jedina šansa da Đuro ne raste nego potone bila bi da država odustane od nabavke BOVa. Šanse za to su 0%. Budžet RH ima osigurana sredstva za to kao i plan MORHa za 2007 a i da para nema ajd da vidim Sanadera da sad kaže Amerikacima da se samo šalio i vuko ih za nos godinu dana [smiley7] . Znači dobili Amerikanci ili Finci Đuro dobiva posao a dionica raste. Win-win. [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

Sasvim svejedno. Jedina šansa da Đuro ne raste nego potone bila bi da država odustane od nabavke BOVa. Šanse za to su 0%. Budžet RH ima osigurana sredstva za to kao i plan MORHa za 2007 a i da para nema ajd da vidim Sanadera da sad kaže Amerikacima da se samo šalio i vuko ih za nos godinu dana [smiley7] . Znači dobili Amerikanci ili Finci Đuro dobiva posao a dionica raste. Win-win. [smiley2]

Ne kužim, Ameri će se ljutiti ako povućemo natječaj, a ne će se ljutiti ako posao dobiju Finci. Nešto mi tu ne štima?!?!

I love the Smell of Profits in the Morning

Nemaju se što ljutiti ako ne dobiju posao na provedenom natječaju odnosno ako pobjedi Patria. Da se kojim slučajem natječaj ne provede onda bi se itekako imali pravo ljutiti isto kao i Finci ali natjecaj ce biti proveden jer je predviđen i u budžetu RH i MORHa. Pozivni natjecaj Steyru i Patriji sad je pitanje dana.

Ignore: KressoM, delux

Djuro je gotovo bez konkurencije sto se tice kapaciteta za proizvodnju, i to je ono kaj je nama dionicarima najbitnije…
Treba se samo sjetiti rijeci predsjednika uprave otprije 2-3 mjeseca, kad se obratio radnicima da ce se uskoro mnogo toga promjeniti za Djuru, ako se dobro sjecam spominjao je i mogucu promjenu imena…

“Please, God, Just One More Bubble.”

Znate ono oko udavača… tko prvi… njegova.
Mislim, da je dobro za Đuru da postoje dva zaručnika, jer mu raste cijena. Što traženija roba, to bolje.
Isto tako i ja mislim da će se Đuro definitivno prodati Amerima, jer ako se ne proda… gadno nam se piše, što zbog ulaska u Nato, što zbog love, što zbog veza itd. Osim toga oduvijek smo bili u boljim odnosima sa Amerima, nego sa sjevernjacima s obzirom na doseljenike koji pomalo zauzimaju sklapanjem brakova sa njihovom populacijom poprilično bitne funkcije, a nama baš i nisu toliko naklonjeni. Sami povežite dva i dva, npr. na primjeru Švedske, Finske, Norveške i sl.)
Osim toga, Ameri su jasno i glasno dali do znanja i Fincima i nama, da je ovo njima jedna od strateški VRLO VRLO bitnih stvari.
Dakle, ovdje ljubav nije presudan faktor za ženidbu.
Interesi dečki, interesi.

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Nemaju se što ljutiti ako ne dobiju posao na provedenom natječaju odnosno ako pobjedi Patria. Da se kojim slučajem natječaj ne provede onda bi se itekako imali pravo ljutiti isto kao i Finci ali natjecaj ce biti proveden jer je predviđen i u budžetu RH i MORHa. Pozivni natjecaj Steyru i Patriji sad je pitanje dana.

OK, samo jednu stvar bi ti htio razjasniti: to što je nešto planirano ili nije planirano u proračunu ne znači ama baš ništa. Odradi se to i ako nije planirano i obrnuto.

Nadam se da smo danas na limitu! [smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

Jedina moja briga (slatka briga) je na kojoj će biti iskrcavanje… ono… da upalim onaj kalkulator na trakicu, onaj jako glasni i da počnem lupati prstićima po njemu kao po klaviru … mala noćna muzika… glazba za moje uši… he-he-he [smiley2]

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Ali, u osnovnim crtama iz gornjeg rafa je razvidno sljedeće: 1. Pred nama je nezaustavljiv rast Đure. 2. Rast će trajati dok ne prestane! 3. Kada prestane, nakon kraćeg vremena, opet će poćeti. 4. Dobro je imati Đuru u portfelju. 5. Ako ste slučajno pomislili prodati Đuru, sjednite u kut i čekajte dok vas taj osjećaj ne prođe.[smiley1] Grafovi ne mogu biti jasniji![smiley2]

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smiley2]
Kakav analitičar !! Mora i oceani… [smiley2]
Jeste li primjetili ovih pet točaka analize?

Posejdon: ” Ali, u osnovnim crtama iz gornjeg rafa je razvidno sljedeće: 1. Pred nama je nezaustavljiv rast Đure. 2. Rast će trajati dok ne prestane! 3. Kada prestane, nakon kraćeg vremena, opet će poćeti. 4. Dobro je imati Đuru u portfelju. 5. Ako ste slučajno pomislili prodati Đuru, sjednite u kut i čekajte dok vas taj osjećaj ne prođe.[smiley1] Grafovi ne mogu biti jasniji![smiley2] ” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smiley2] Kakav analitičar !! Mora i oceani… [smiley2] Jeste li primjetili ovih pet točaka analize?

Da, da!
I ja mislim da sam nadmašio samoga sebe.[smiley2]
Naročioto sa točkom broj 2.
Nevjerovatno je koliko nam dobri grafovi i britki um mogu pomoći u analizi. [smiley2]

La vita e bella!

očekujem iskrcavanje oko 175, što vi mislite ?

sve je lako kad si mlad :)

New Report

Close