S Đurom Đakovićem osvojiti ćemo svijet
eh da nam se vratiti na stare staze slave kada smo tenkovima tjerali ove špekulante … [smiley]
http://www.nacional.hr/articles/view/46888/3/
dio intervjua …
pihhh. prije nesto vise od godine dana ovakav intervju bi donio bar 10% na cijenu i ljudi bi se tukli jer 330 kn je jeftino… sada im je i 120kn skupo… svasta…
S Đurom Đakovićem osvojiti ćemo svijet
Zbilja ambiciozan iskaz i još jedan ogromni plus perspektivi DDJH-a.
Sutra se od odlučuje o modelim privatizacije, pa zna li netko o kojim varijantama se radi(spominju se 4) i koji su scenariji?? Koji je najizgledniji i kako bi to trebalo utjecati na sam Holding.
Hoće li Holdig ustvari "postati" Specijalana vozila i specijaliziran samo za VOJNU INDUSTRIJU??
Hoće li Holdig ustvari "postati" Specijalana vozila i specijaliziran samo za VOJNU INDUSTRIJU??
U tome se smijeru stvari kreću i za sve sadašnje i buduće dioničare bi ovo bila najbolja opcija. Vjerujem da će tako i biti.
Hoće li Holding ustvari "postati" Specijalana vozila i specijaliziran samo za VOJNU INDUSTRIJU??
Vjerujam da ce i Vlada gurati razvoj dogadjaja u tom smijeru. Sumnjam da bi se itko odrekao i prodao profitabilnu industriju, cak ni nasi politicari 😉
Prvo kod naših političara nikad se nije jasno niti logično,
drugo koda naših političara nikad nije jasno niti logično,:)
specijalna vozila i vojni pogon i je razlog zbog kojega sam u DDJH
e tu je sad pitanje… ako je neprodaju znači Država ostaje u većinskom vlasništvu… ili prodaje/prepuste "strateškom partneru"..
koji je povoljniji razvoj za nas male dioničare?
evo nam odgovora na piutanje:
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=dea3eb9c-f2d4-4bb0-8fa9-207426f2b2cb&open=sec
Najavio je koncentraciju Holdinga na nekoliko poslovnih područja koja bi u budućnosti trebala osigurati pozitivne poslovne rezultate. To su proizvodnja vojne opreme, vagona, komponenti za procesnu industriju i postrojenja za proizvodnju energije iz obnovljivih izvora.
Nema pomaka jer imaoci ne prodaju a oni koji čekaju na kupnju (između ostalih i ja)
čekaju na dvocifrene razine. Đuro je blizu stotke i realno je očekivati da potencijalni
kupci zbog krize i stalnog pada crobexa očekuju da cjena u jednom trenutku klizne ispod 100.
Surovo za postojeće dioničare ali to je tako nažalost.
Imam đuru na oku već neko vrijeme al pričekat ću još najmanje jedan mjesec.
Mislim, nadam se, da će đuro doći na te povoljne razine kroz jedno 40 radnih dana. naravno to je samo moja subjektivna procjena. Naravno ako se za to vrijeme desi napad Izraela na Iran, cijena bi mogla biti još i povoljnija ne samo na đurici nego i na drugim dioniČiCama.
http://www.nacional.hr/articles/view/46888/3/
dio intervjua …
Do kraja ove godine u Hrvatsku će, kako je i planirano, stići prvih šest oklopnih borbenih vozila iz Finske, a naš partner “Đuro Đaković” će prva vozila proizvedena u Hrvatskoj početi isporučivati prije ljeta 2009. Uvjeren sam kako će Hrvatska do kraja ljeta 2009. imati najmodernije oklopno borbeno vozilo opremljeno oružanim stanicama koje će pružiti maksimalnu zaštitu hrvatskim vojnicima kamo god pošli njime. Patria će ne samo poštivati vremenske rokove za isporuku nego i kvalitetu proizvoda
E tada na ljeto 2009 će mali nahrliti i kupovati DDJH.
Prometi će biti veliki, tada će mnogi govoriti eh da sam barem kupio kad je trebalo.
E tada na ljeto 2009 će mali nahrliti i kupovati DDJH.
Prometi će biti veliki, tada će mnogi govoriti eh da sam barem kupio kad je trebalo.
[/quote]
Ako bude? Kad bude, biti će dobro. (MOŽDA!) Nadam se, tko zna možda vam se i posreći pa nekoliko manjih uđe i koji tjedan digne cijenu 3,4,5, ili 10% Ali obzirom na stanje tržišta teško da će se to desiti.
Inače i ja bi mogao iskopati one ne baš dobre stvari o đurici pa ih C/P. Ali…