DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Eh, evo što sam rekao prodaja je na 120 a kupnja ispod. Netko nagrađuje a mislim da neće stati na ovim razinama. Realno očekivati do kraja dana 110-115 kuna.

A kakvo će vrijeme danas biti u Zagrebu?

I love the Smell of Profits in the Morning

U kojem dijelu Zagreba ???

BLOG UČITELJA: HTTP://KAROJE.BLOGER.HR

U kojem dijelu Zagreba ???

Savska 66.

I love the Smell of Profits in the Morning

Vidim da jedan iz prvih 10 izlazi iz Đure pa se ZIF Breza pojavila opet u prvih 10. Sad je FIMA u nezavidnoj situacija jer ima 3 mjesta u prvih 15 a imovina fondova rapidno im pada.
Zato danas sa velikom sigurnošću očekujem Đuru ispod 120. ( cca 110-115 kuna )

Nije da sam baš pratio, sad vidim u SDA

10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 20.845 0,64 Skrb. račun

Zar nisu oni imali 19.500 dosta dugo i onda počeli prodavat? Kaj sad opet kupuju?

Only God, Muammar and Libya!

Gospodo dioničari, već mi je dosadno pisati iste stvari ali za sada je situacija takva da veliki investitori (fondovi) kroje cijenu, a to naravno u budućnosti neće biti tako. Činjenice govore da đuro postaje ozbiljni kandidat za vodećeg proizvođača vojne opreme u regiji a i šire. Svakom malo ozbiljnijem ulagaču je jasno šta to znači, a sitnim špekulantima koji bi htjeli preko noći zaraditi milijune trenutna korekcija znači katastrofu. Polako ali sigurno.

[color=black][/color]

Evo cijena je pala na 118. Bilo bi anfer da kažem da je to posljedica loše dionice, ne, to je jasna posljedica stanja na tržištu. Novih kriza i ratova koji se crvene tu iza ugla. Ali isplati li se gubiti čisto zbog optimizma u bolje sutra? Možda…

@Evogaopet
tvoj novac tvoja odluka.

Hehe komedija zadnja cijena 118, a sad stavio netko na kupnju -1- dionicu na 119,20 bar ne fali smisla za humor!
Da mi je znati kako će se taj postaviti za koji dan.

jučer u dnevniku odlične vijesti za DDJH-R-A, zar nitko nije gledal?

Jučer su svi gledali utakmicu ( pogotovo drugo poluvrijeme )

Ako ćete lagati na forumu, poslat ću svog pasa da vas sve pojede...

Hehe komedija zadnja cijena 118, a sad stavio netko na kupnju -1- dionicu na 119,20 bar ne fali smisla za humor!

kolega:
– nikad se nemoj radovati padu na burzi, jer dionice kad jako padnu mogu pasti još.
– toga je svijesan i naš kolega evogoaopet koji se radovao kad su došle braniteljske dionice i naivjao za pad na 200kn.
– kolega ako DDJH padne na 70-80kn isto tako poslije može pasti i na 25 kn (tebi izgleda smiješno ali pogledaj kako je bilo 98) ili u USA 2000-2001.
– svakako se zapitaj ako padne na 80kn tko će ga i na koji način dignuti na 100kn ili više
– što je pad dublji oporavak tržišta je dulji

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

– toga je svijesan i naš kolega evogoaopet koji se radovao kad su došle braniteljske dionice i naivjao za pad na 200kn.

hm… nisam se baš radovao ( ali sam planirao kupiti niže i to sam otvoreno i pisao tada), nego sam jednostavno tvrdio da će cijena padati i da će branitelji dobiti dionice , jer su se tada neki kleli da sigurno znaju kako ih branitelji neće dobiti… ali to je stvarno već prastara priča , koju nema smisla otvarati… u svakom slučaju slažem se kolega s ovim gore upozorenjem… kada se dogodi abnormalan pad, nema garancije da će nakon toga rast.

Zato mislim da bi za ovu a i za druge dionice na našoj burzi bilo pogubno kada bi doživile ovakav dodatni pad o kojem priča naš kolega paif…

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

sta je to bilo u dnevniku, bia san u moru e?

stankeco

Na 119,21 na prodaju [lol] ….molim podršku na 120 od onoga od prije par dana sa 2000 komad,jer ovi mali su u stanju i po 20 kn prodavat.

Uhljebe na ulicu!!!!!

New Report

Close