DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Baš mi paše ova procjena…. [lol] , ako je nekome sila nek se javi na privat, na ovu cijenu dajem i bonus 10%…ali ne ispod xxxx komada [tongue]

Bumo videli! U ostalom biti će gorko veselo kroz par tjedana!

Fer cijena? Pa ako uzmemo u obzir stanje burze, problemi koji tek (možda dođu). Oko 70 -80 kuna.

problemi koji MOŽDA dođu vs. SIGURNI poslovi… napola prazna ili do pola puna čaša… tako i ova fer cijena…

bolje zivjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi...

Evo i malo vijesti iz zadnjeg broja Nacionala-članak vezan za sajam vojne opreme-kao prvo, povjerenstvo Vlade je 19.06. odlučilo da će nabaviti 42 dodatna oklopna vozila,a potpisivanje ugovora se očekuje u slijedećih tjedan dana. Vozila će biti isporučena u raznim verzijama, od sanitetskih pa do onih za atomsko i biološko ratovanje.
Nova vijest je i ta da najveći svjetski proizvođač gusjenica za tenkove, njemački Diehl već dugo u tome surađuje sa Đurom, a sada se rješava problem zaštite od mina na hrvatskom tenku. Ako to uspije biti će to svjetski raritet i Đuro će biti jedina firma u svijetu koja će tako moći dograđivati ruske tenkove serije T-72.

A sada neka procjenitelji vrijednosti dionice DDJH sve ovo zbroje pa neka kažu koja bi trebala biti realna vrijednost.

@Paif:
Ne brini ti za mene, ja za svoje odluke snosim posljedice, dobre ili loše. Nisam ja nikakav burzovni maher kako ti ironično veliš… ja sam samo mali igrač koji bi htio "pošteno zaradit" koliko je to na burzi moguće…

Da mi je i na kraj pameti da će cijna doći na tu smiješnu i ponavljam bez ijednog argumenta projeciranu razinu , odmah bi prodao i trljao ruke u iščekivanju kao što to i ti činiš.

Razlog iz kojeg ne prodajem nego čekam a ujedno i moj odgovor na tvoj post je ovo što je kolega već napisao:

Fer cijena? Pa ako uzmemo u obzir stanje burze, problemi koji tek (možda dođu). Oko 70 -80 kuna.

problemi koji MOŽDA dođu vs. SIGURNI poslovi… napola prazna ili do pola puna čaša… tako i ova fer cijena…
[/quote]

meni čaša izgleda punija nego prije, e sad ako se varam ili ako me oči varaju platit ću za to naravno novcem…. ako se ne varam onda ću dobiti nešto novca… sve se svodi na to… prave i krive procjene s kojima poslije svaki od nas živi.

sretno tebi bilo s čekanjem DDJH na 70 kn, samo bi još volio da nam malo tu objasniš kojom si metodom došao do te procjene?

čini mi se da si koristio slijedeću metodu, ispravi me ako griješim:

našao si 5 loših vijesti , pa si ih pomnožio sa recimo 10 kn po vijesti i dobio 50 kn, pa si onda od današnje cijene oduzeo 50 kn i dobio svoju fer vrijednost od 70 kn… [proud]

Ako si koristio neku sofisticiraniju metodu molim da i nama otkriješ koja je to ?

Čak je i crni sin Karoje procjenjivao Đuru više od tebe, ali je on za razliku od tebe barem koristio znanstvenu metodu za izračun… dobio je neku cifru koja je čini mi se bila viša od zadnje cijene… e pa ako vam to nije signal onda neznam šta je … ova je dionica sada podcjenjena i po Karoju [lol]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

@Paif: I još nešto vezano za cijenu …. ne misliš li da je isto kao što su očekivanja ovih svih poslova koji su sada vrlo izvjesni a dobar dio njih i sigurni , bio uračunat u cijenu od 300 kn po dionici , isto tako u sadašnju cijenu uračunate eventualne katastrofe o kojima pričaš ?

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

..

I love the Smell of Profits in the Morning

jučer u dnevniku odlične vijesti za DDJH-R-A, zar nitko nije gledal?

NEMA PREDAJE

a o cemu je bilo rijec?

Vidim da jedan iz prvih 10 izlazi iz Đure pa se ZIF Breza pojavila opet u prvih 10. Sad je FIMA u nezavidnoj situacija jer ima 3 mjesta u prvih 15 a imovina fondova rapidno im pada.
Zato danas sa velikom sigurnošću očekujem Đuru ispod 120. ( cca 110-115 kuna )

BLOG UČITELJA: HTTP://KAROJE.BLOGER.HR

Jučer u dnevniku ministar obrane govoril o novoj nabavi odnosno izradi oklopnih vozila u DDJH-R-A,
te o proizvodnji tenkova [thumbsup]

NEMA PREDAJE

Vidim da jedan iz prvih 10 izlazi iz Đure pa se ZIF Breza pojavila opet u prvih 10.

Ispao je POBA skrbnički, jer Đuru više ne uzimaju u zalog za lombard i margin kredite, pa se ta pozicija pomalo prazni.

Eh, evo što sam rekao prodaja je na 120 a kupnja ispod. Netko nagrađuje a mislim da neće stati na ovim razinama. Realno očekivati do kraja dana 110-115 kuna.

BLOG UČITELJA: HTTP://KAROJE.BLOGER.HR

New Report

Close