DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ajmo junaci kojima misle da je DDJH skup na ovim cijenama. lupajte po Bidu [lol]

lupno neko

Netko je bez problema pokrio kupnju od 1737, po 125. Inače da je taj bio malo manje nestrpljiv mogao je staviti 123 i prošlo bi mu, vjerojatno s obzirom na kolićinu prošlo bi mu i puno niže.

Netko je bez problema pokrio kupnju od 1737, po 125. Inače da je taj bio malo manje nestrpljiv mogao je staviti 123 i prošlo bi mu, vjerojatno s obzirom na kolićinu prošlo bi mu i puno niže.

Moram te upoznat tvoje znanje i procjene su fantasticne. Jos da mi kazes koliko ce Djuro biti za godinu dana? Ako je plus 30% ja kupujem odmah.

@ Sasko
Netko misli i poslušao te.

Nebi se okladio da ovaj što je prodao misli da je DDJH skup na ovim razinama, prije bi rekao da je prodao iz nužde. [rolleyes]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Đuro izlaže na sajmu u Parizu halle 6 . Specijalna vozila .

http://www.janes.com/events

Eurosatory 2008

Ima li tko kakvih informacija, jeli bilo kakvih dogovora na sajmu? Pričalo se o tenkovima za Kuvajt, oklopnim vozilima za Makedoniju, Albaniju i još 42 za Hrvatsku.

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

Kolega Nalet,bolje da ne dolaze nikakve vijesti,pogotovo ne pozitivne jer se samo bez veze troše, pogledajte burze u svijetu….

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Kolega Nalet,bolje da ne dolaze nikakve vijesti,pogotovo ne pozitivne jer se samo bez veze troše, pogledajte burze u svijetu….

Ma dajte kolega, vijesti se ne trose. One se recikliraju barem 5-6 puta. [thumbsup]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

ne kužim, gotovo da više i ne pišem, a brišu mi se postovi ???

staniću, što bi s prešom?

I love the Smell of Profits in the Morning

Bizmis , tiskano izdanje – stranica 6-7

Predsjednik uprave DDJH o privatizaciji i novim poslovima

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Evo nas na 122 kune. Kad će se ta cijena konačno doći na svoje? Pa da se uđe u đuru, onako sa zadovoljstvom. E da, onaj tko je prodao prošli tjedan, ovaj tjedan povećava udjele. Užitak burze.

i sta pise u tom clanku? Po kretanju cijene, rekao bih nista spektakularno… 🙁

Evo nas na 122 kune. Kad će se ta cijena konačno doći na svoje? Pa da se uđe u đuru, onako sa zadovoljstvom. E da, onaj tko je prodao prošli tjedan, ovaj tjedan povećava udjele. Užitak burze.

koliko je fer cijena da znam i ja bi kupovao.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

New Report

Close