Prodana je preša još 93. godine. Ima još jedna, šta misliš kako su napravili kupolu za degmana. Pozdrav
Preša je prodana unazad godinu dana, ne znam kako su napravili degmana.
Prodana je preša još 93. godine. Ima još jedna, šta misliš kako su napravili kupolu za degmana. Pozdrav
[/quote]
Preša je rastavljena o otpremljena 2004. g. (možda 2005. najkasnije-davno je bilo ne sječam se točno, ali u svakom slučaju za vrijeme mog rada u Đuri). Bilo je govora da bi se osposobila kada je Inžinjering pregovarao oko kuglastih spremnika a nedugo nakon toga je prodana! Prije prodaje dugo nije radila a i kada je radila to je bilo rijetko.
[/quote]
A što ne bi mogli uvozit kupole? Što nije bilo tako nešto sa Srbijom? Njihova preša ostala u Sloveniji, pa su uvozili od Rusa. Tak nešto sam pročitao na nekom od onih foruma o tenkovima.[huh]
Cijena pada jer su fondovi povukli naloge na kupnji da bi od slabih ruku mogli kupovati po najnižim cijenama.
Sve je u fondovskim rukama…
Bespomoćni smo ( mi, stoka sitnog zuba ) [embarass]
Sve je u fondovskim rukama…
Bespomoćni smo ( mi, stoka sitnog zuba ) [embarass]
ma o kakvim vi crnim fondovima pricate???
Molio bi kolegu Paifa i ostale znalce kretanja cijene ove dijonice da mi kažu jeli ovo dovoljno nisko za kupnju ili treba čekati još niže ? [proud] ginem od želje da saznam konačno tu realnu razinu za DDJH …. [rolleyes]
S obzirom da su prodali prešu za kupolu za tenkove….
[/quote]
Ti mora da radis na vojnom programu DD :-). Presa je prodana prije 12 godina , a kupola se radi iz komada, od sendvic lima. Sta mislis od cega je kupola na Degmanu , ili na ovom tenku sto se treba raditi za Kuvajt? Treba iskopati sta se dogovaralo u Parizu!
Imam informaciju da nas kolega BUMBI druka po Osijeku da Djuro ide na 50kn , a on ceka na 120 🙂
Siri paniku jer ga svrbi kes od JDPL-a.
Imam informaciju da nas kolega BUMBI druka po Osijeku da Djuro ide na 50kn , a on ceka na 120 🙂
Siri paniku jer ga svrbi kes od JDPL-a.
Pa što baš po Osijeku, trebao je po Slavonskom Brodu probati.
Ili je tu već odradio ovaj pad do 117 kn!
Sindikat metalaca o privatizaciji Đure Đakovića i hrvatskih brodogradilišta
"….Prioritet je privatizacija najveću tvrtke "Montaže" prodajom 50 posto plus jedne dionice tvrtke, rekao je predsjednik Sindikata metalaca Hrvatske. "Cilj je dobrom cijenom i s dobrim strateškim partnerom osigurati opstojnost te najveće Đakovićeve tvrtke ali i jedne i od najvećih u Hrvatskoj", dodao je.
Izrazio je i očekivanje da bi se odluka o datumu raspisivanja natječaja o prodaji mogla donijeti na sjednici Nadzornoga odbora Holdinga Đaković početkom srpnja…."
Kako ce po vasim procjenama privatizacija DDJM utjecati na DDJH?
I tu ne mislim na cijenu dionice, nego na poslovanje firme…
ajmo junaci kojima misle da je DDJH skup na ovim cijenama. lupajte po Bidu [lol]