To samo govori o strukturi dionicara i spekulanata Plus branitelji kojih je jos vrlo malo.
Braniteljskih paket je na dan 15.05.2008. bilo točno 333 (ne šalim se s tom znamenkom, kupio sam CD od SDA). Ima još dosta paketa od kojih je "otkrhnuto" samo po 50 ili 100 komada. Ako nisu više prodali na razinama preko 200 kuna osobno ne očekujem navalu na prodaju po trenutnim cijenama.
[/quote]
ne mislis mozda da je likvidnost losa zbog pada cijene?
[/quote]
Evo cijena je malo pala i dionica je postala mnogo likvidnija!
Ima Fima dovoljno za sve. 70.000 KOMADA.
Dobar tek.
Da ali im prvo mora malo spustiti cijenu, na realnu razinu naravno!
Braniteljskih paket je na dan 15.05.2008. bilo točno 333 (ne šalim se s tom znamenkom, kupio sam CD od SDA). Ima još dosta paketa od kojih je "otkrhnuto" samo po 50 ili 100 komada. Ako nisu više prodali na razinama preko 200 kuna osobno ne očekujem navalu na prodaju po trenutnim cijenama.
[/quote]
mislim da ovaj pad više nema veze sa braniteljima.
Naravno da nema jer Fima prodaje, a danas će biti nastavak zasipanja do 120 kuna. Moguće i niže ovisno o padu Crobexa.
[/quote]
220 kom ima udtuga , ja imam 6 , a znam sa proslog CD-a da je oko 50 ljudi istorbareno. Ovi sa 748 nece prodati , Prije ovi "okrnjeni".
Molio bi kolegu Paifa i ostale znalce kretanja cijene ove dijonice da mi kažu jeli ovo dovoljno nisko za kupnju ili treba čekati još niže ? [proud] ginem od želje da saznam konačno tu realnu razinu za DDJH …. [rolleyes]
I u prošloj korekciji smo dotaknuli 117,00 kn. [smiley]
111 najniže ako se ne varam
Molio bi kolegu Paifa i ostale znalce kretanja cijene ove dijonice da mi kažu jeli ovo dovoljno nisko za kupnju ili treba čekati još niže ? [proud] ginem od želje da saznam konačno tu realnu razinu za DDJH …. [rolleyes]
Nemogu ti sa sigurnošću reći, ali svatko tko je jučer prodao danas kupuje jeftinije, zar ne?
Kad je dovoljno nisko? Neki su u ovoj korekciji mislili da je 160 dobra cijena, neki 150, a neki su vjerovali da ispod 140 neće! Cijena ide dole svima. Naravno da đuro vjerojatno neće biti izuzetak.
Tvoje je da procijeniš tržište, dali raste ili pada?
S obzirom da su prodali prešu za kupolu za tenkove….