DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako realno gledamo, cijena se još super drži s obzirom da je promet jako slab

Probaj prodati malo veću količinu. Cijena ode tako brzo dole!

Ja sam maloprije uzeo sitnih 50 komada po 131 i kusur, da se nađe, možda će kratkoročno još padati ali mislim da je to dugoročno prilično dobra cijena. Ako sklizne ispod 120 onda ću kupiti barem još toliko.

A nije firma baš toliko loša da zaslužuje takav tretman na burzi..

Ako realno gledamo, cijena se još super drži s obzirom da je promet jako slab

Probaj prodati malo veću količinu. Cijena ode tako brzo dole!

[/quote]

A moj paifu koji si ti car….. Aj probaj ti kupit veću količinu , pa ćeš vidit kako će cijena brzo gore. [lol]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Cijena na prodaji usidrena na 143,79 a na kupnji malo, malo, pa netko poklopi nalog na 131. Znači branjeno. Tako su branili na 140 – 150. Sad nam ostaje samo čekati! A onda…

Cijena na prodaji usidrena na 143,79 a na kupnji malo, malo, pa netko poklopi nalog na 131. Znači branjeno. Tako su branili na 140 – 150. Sad nam ostaje samo čekati! A onda…

To je po tebi branjeno?
Po meni je to rušeno i to stručno.
A i što postoji toliki spread između bida i aska može biti samo dobro jer ko je hoče kupiti
mora istrest 143,79 minimalno.
Ovo što vidiš je pretakanje iz šupljeg u prazno i možda neki naivac upecan na tvoju šuplju priču.
I da, još uvjek čekamo na tvoju procjenu realne cijene ove dionice ARGUMENTIRANO
Pozdrav.

sijem žito raste grahorica

Evo nas na 137 kuna. Tko zna možda bi opet neka bajka poput one o modernizaciji kuvajtskih tenkova mogla pomoći đuri? Ali od svega ništa!

čitam malo tvoje postove od prije i ništa mi nije jasno.
Ovaj jasno sugerira da si ti imatelj dionica DDJH-R-A.
I nigdje poslje nisi napisao da si je prodao????
Pa kad si tolko siguran da ne vrijedi ni 131kn što si je kupovao????
Prodaj brate pod hitno je balon če puknuti kad tad kako kažeš ha ha
A ako je NEMAŠ onda ne razumijem zašto uopče pišeš????
Da nas prosvjetliš da shvatimo da smo nešto debelo pretplatili.
Onda se ja pitam gdje si ti bio svo ovo vrijeme???
Pa cijena nije bila niža od 2006g????(zanemarimo li onih par dana totalnog ludila)
Šta se nisi javljao na 300 pa 250,200 itd???Spasio bi nama glupanima jako puno novaca
I kad već spominješ bajke u ovoj poruci, jedine bajke koje ja vidim na ovom topicu su tvoji postovi.

VELIKI MEĐUNARODNI SAJAM VOJNE OPREME – sajam počinje u ponedjeljak
http://www.eurosatory.com/EN/20_exposer_visites.asp
Kao što vidite na sajmu sudjeluju Kuvajt i Makedonija potencijalni kupci hrvatske vojne opreme.
Ovo mi se čini kao prilika za obnavljanje kontakta sa kuvajtom po pitanju moderenizacije njihovih tenkova proizvedenih u ĐĐ.
Po završetku ovog velikog sajma znat ćemo puno više u kojem pravcu se kreće ova priča sa kuvajtom.Hrvatska je 200X na ovom sajmu nastupila sa projektom DEGMAN gdje su kuvajćani i po prvi put i pokazali inters za ovaj tenk.
Po informacijama koje ja imam postoji velika mogućnost da se na tom sajmu dogovori posao za MAKEDONCE po pitanju proizvodnje oklopnih transportera.
U svakom slučaju dobra prilika da ĐĐ prezentira svoje proizvode i potakne interes novih potencijalnih kupaca.

Držimo fige za đuru moglo bi se nešto tamo i izrodit.
Mali tračak nade u ovim teškim vremenima.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Da li je istina da će Đuro u stock split i dokapitalizaciju ????

BLOG UČITELJA: HTTP://KAROJE.BLOGER.HR

Da li je istina da će Đuro u stock split i dokapitalizaciju ????

Dali se ti to sa nama šališ?
Pa kakve bi svrhe ovdje imao stock split na preko 3mil. dionica i po ovoj cijeni?
A o dokapu ni riječi nisam čuo.
Ako je druk poštivam pokušaj ali siguran sam da možeš i uvjerljivije.
Inače,dokapitalizacija bi dobro došla da nas baci u fokus.
Pozdrav i [thumbsup]

oprostite na pitanju ali pošto sam relativno neiskusan molio bi nekog iskunijeg da mi objasni.
Znam da je stosk split djeljenje dionice na više komada u nekom omjeru 1:16,1:180 itd…
Zanima me dali se može to raditi i u obrnutom smjeru i kako se to zove?
Znam da pitanje nije direktno povezano za ovaj topic ali pošto vi sad spominjete stock split a ja
imam ove dionice molio bih da mi odgovorite.
Unaprijed hvala!

ta procedura se neočekivano zove "reverse stock split" iliti obrnuto dijeljenje dionica [wink]

Može se vršiti spajanje dionica.

Ali ja ovdje na DDJH ne vidim razloga za isto jer po meni pri cijeni od 131 kn nema razloga u bear marketu bilo što s tim u vezi poduzimati.

Jedan od razloga spajanja može biti i ovaj.
Spajanje dionica vrši se radi stvaranja pretpostavki za pokriće gubitka u poslovanju Društva iz ranijeg perioda i to na teret osnovnog dioničkog kapitala. Sva prava dioničara po osnovu vlasništva na dionicama, ostaju nepromijenjena.

ili kao što je zaba uradila
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=38641

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

New Report

Close