DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

provjereno Kuvaj i Libija

***obrisano***
BAS ME ZANIMA DALI TAJ,TI STRUCNJACI ZNAJU STA SE SVAKO MALO DOGAĐA I ZASTO SE DOLAZI U MORH?!

Kad se sjetim bitka na 200 kn,kakvi su to bile lavovske bitke.tek toliko.

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link

Serbian tourist arrives at the Croatian border. Immigration officer asks him: "Occupation"? The Serb: "No, no, just visit".

koji loši dani. Kad aće stati?!
Jel realna cijena DDJH na 150?

Jel realna cijena DDJH na 150?

kolega jel ovo retoričko pitanje , neka šala ili ?

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

"Evogaopet" forum nema nikakav utjecaj na tržište!

Kao što vidimo cijena pada! To je u biti stvari dobro! Jako dobro. Po cijeni od 133 kune još se ne prodaje . Ali kad padne na realnu cijenu dionica će postati atraktivna za ulaganje!

pa kad malo promatraš cijenu ovih nekoliko mjeseci nameće se kao odgovor. Tražio sma samo mišljenje onih koji ipak malo više znaju. Ušao sam u DDJH sa prosječnom cijenom od 167 kunića, i od tada samo je jednom bila iznad te vrijednosti; točnije prije jedno 3 tjedna….

pa kad malo promatraš cijenu ovih nekoliko mjeseci nameće se kao odgovor. Tražio sma samo mišljenje onih koji ipak malo više znaju. Ušao sam u DDJH sa prosječnom cijenom od 167 kunića, i od tada samo je jednom bila iznad te vrijednosti; točnije prije jedno 3 tjedna….

nemozes to gledati , bas tako.
vrijedi koliko ti netko oce platiti .
stanje ne burzi je takvo kako je , a sve projekcije cijene sa ovim ili onim vrijednostima poslova zaboravi.
sve vijesti su prozvakane , jednostavno mora se cekati oporovak trzista pa tako i oporovak DDJH , i sta je bitno da se od tih poslova i vidi nesto konkretno u FI .

najvrednije stvari u životu su besplatne

"Evogaopet" forum nema nikakav utjecaj na tržište!

Kao što vidimo cijena pada! To je u biti stvari dobro! Jako dobro. Po cijeni od 133 kune još se ne prodaje . Ali kad padne na realnu cijenu dionica će postati atraktivna za ulaganje!

ma ne bojim se ja kolega da će tvoje pisanje ovako ili onako utjecati na cijenu, nego mi nije jasno zašto iznosiš nekakva svoja viđenja realne vrijednosti i nekom padanju na realne vrijednosti bez ikakvog argumenta.

Ako barem malo znaš o trgovanju dionicama i o funkcioniranju ovog našeg malog Rvackog tržišta onda ti je jasno da je smiješno govoriti o realnim vrijednostima pojedinog papira, pogotovo u ovakvim uvjetima na tržištu.

Je istina je da cijena pada ali taj pad cijene ima puno više veze s time što je sentiment tržišta katastrofalan negoli s "realnom" vrijednosti dionice.

Svakom pojedinucu se ostavlja na volju da pomoću onoga što je njemu bitno ili nije bitno procjeni koja je realna cijena ove ili neke druge dionice.

Meni ovo trenutno nije realna cijena ove dionice , a s obzirom na poslove koje očekujem da će dobiti do kraja godine, smatram da vrijedi barem onoliko kada je bila na ATH. ( evo ovo je jednako onome što si ti napisao gore – dakle šta će ovo sad nekom pomoći što sam ja ovdje napisao da mislim da DDJH vrijedi više? )

ovo je ujedno i odgovor kolegi cayenneos – vezano za njegov upit o realnoj vrijednosti dionice. Dakle ako ćemo govoriti o realnoj vrijednosti , prvo bi trebalo definirati što je to realna vrijednost ?

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

gospodo evo i ja sam ušao u ovu dionicu.
Nadam se da nisam pogriješio.
Cijena mizerija a poslova pred realizacijom kolko hočeš.

Ako realno gledamo, cijena se još super drži s obzirom da je promet jako slab. To je ujedno znak da fondovi i veći ulagaći čekaju rasplet krize. A đuro sve to vrijeme radi i usvaja tehnologiju po kojoj će postati jedan od lidera u proizvodnji oklopnih vozila za istočni dio evrope. Samo strpljivo i bez panike!

[color=black][/color]

New Report

Close