DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako je sad balon, ja bih molio da me se uputi šta je bio Đuro kad je bio iznad 300 bez ovih novih poslova [lol]

Only God, Muammar and Libya!

Ako je sad balon, ja bih molio da me se uputi šta je bio Đuro kad je bio iznad 300 bez ovih novih poslova [lol]

Pa normalno da je nekima balon kad bi oni kupovali đuru po 1kn, ali kak vele neki stručnjaci "TAJ FILM NEBUTE GLEDALI" Korekcija je na svim dionicama zbog trenutno iscenirane svijetske krize koja će proći i brže nego što se nadamo. ***obrisano***

[color=black][/color]

Možemo reći da je DDJH u ono vrijeme iznad 300 bio balon, s obzirom na tadašnju relativnu neizvjesnost poslova. S obzirom na današnje stanje s poslovima koji se očekuju i poslovima koji su već dogovoreni u odnosu na današnju cijenu, da možemo reći da je balon ….. ALI TOLIKO ISPUHAN DA JE U NJEMU JEDNOSTAVNO VAKUM! [rolleyes]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Možemo reći da je DDJH u ono vrijeme iznad 300 bio balon, s obzirom na tadašnju relativnu neizvjesnost poslova. S obzirom na današnje stanje s poslovima koji se očekuju i poslovima koji su već dogovoreni u odnosu na današnju cijenu, da možemo reći da je balon ….. ALI TOLIKO ISPUHAN DA JE U NJEMU JEDNOSTAVNO VAKUM! [rolleyes]
[/quote]
Apsolutno točno.
Ne samo da nije balon nego je totalno podcijenjen.
Kako bi to ekipa iz Erste-a rekla"buy & hold"

sijem žito raste grahorica

[/quote]
Apsolutno točno.
Ne samo da nije balon nego je totalno podcijenjen.
Kako bi to ekipa iz Erste-a rekla"buy & hold"
[/quote]

Evo malo za početak
http://www.duro-dakovic.com/

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

I ja sam bio malo oprezan oko ove dionice ali se oko nje na ovim razinama praši i stalno je likvidna što mi odgovara sve ispod 140 kn dokupljujem kad sam u kešu jer sam naučio gdje ima dima ima i vatre

lipanj je najavljivan za potpisivanje još 40kom. patria [thumbsup]

NEMA PREDAJE

Istina da se potpisuje jos minimalno 40 kom.PATRIA, Finci su danas u Hrvatskoj u jednoj renomiranoj firmi za elektroniku koja ce ugradjivati elektroniku

Pustimo sad to što je đuro vrijedio 6.06.06, 291 kunu. Ja stvarno nerazumijem one koji su ga kupovali po toj cijeni. Pitanje je koliko sad realno vrijedi? I po cijeni od 136 kuna on je skup.

lipanj je najavljivan za potpisivanje još 40kom. patria [thumbsup]

žubori se i o konačnoj odluci kuvajta do kraja 9 mjeseca… živi bili pa vidjeli [rolleyes]

Pustimo sad to što je đuro vrijedio 6.06.06, 291 kunu. Ja stvarno nerazumijem one koji su ga kupovali po toj cijeni. Pitanje je koliko sad realno vrijedi? I po cijeni od 136 kuna on je skup.

ufff sto volim argumentirane postove [angry]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

@paif: kao što je kolega sasko već rekao…. ako nemaš s čime argumentirati to što trackaš kolega, onda je najbolje da svoje razmišljanje zadržiš za sebe, jer ne vidim svrhu javnog iznošenja istoga… [yawn]

New Report

Close