DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sve je to lijepo ,a li druge dionice ide gore a DDJH, izuzev jednom od odve korekcije, nije bio iznad 16+.

Sve je to lijepo ,a li druge dionice ide gore a DDJH, izuzev jednom od odve korekcije, nije bio iznad 16+.

Sve to stoji , ali G. evogaopet zeli vjerivatno reci da radimo godisnje za 2007 oko 250 vagonaza ,
13 tisuca eura dobiti po jednom , a 2008 bi trebali potpisati ugovor s Kuvajtom gdje je dobit na modernizaciji oko 700-800 tisuca dolara po komadu ili 1000 000 po novom tenku.
Odnosno 1 tenk vise od cijelog godisnjeg programa za vagone.
Procjena je da bi se moglo raditi uz BOV oko 5-7kom mjesecno.

da da mi smo duuugoročni ulagači. Taman do mirovine možda dogura do 17x hehehe

sva očekivanja koja su bila ugrađena u cijenu od 300 kn, se ostvaruju ili imaju veliku šansu ( ovo je blagi termin) da će se ostvariti do kraja godine. Dakle kada se krene u medijima potvrđivati sve ono što se očekivalo ne vidim nikakav razlog da se cijena ne vrati iznad 250 kn. Ukoliko se stanje u svijetu stabilizira i ne bude većih problema , pa se sentiment iz ovog opreznog polu medveđeg preokrene u bikovski, prašit će se debelo preko 300…

Ovo je moje očekivanje na osnovu svega što sam do sada uspio "naučiti" o ovoj dionici i poslovima koji su pred nama… ne znači da će se i ostvariti iako bi me to pošteno iznenadilo.
[/quote]
teško prijatelju, teško… vrlo rado bih volio da Đura ide "punom parom", ali moram priznati da je prošle godine išlo bolje … samo pogledaj FI i sve će biti jasno. …. vagoni kasne, nije dobro.

Nema to više veze s Đurom, niti s nama, niti s 7xx paketima. Ima jedino veze s nestabilnim fondom FIMA Equity+Maximum koji neprestano guši ovu dionicu. Svako malo kad odradi rast istresu se s kojom tisućicom po bidu tijekom jednog dana jer očigledno moraju negdje nabaviti novac. Gdje će se drugdje istresti kad su u svim banana dionicama. A kupnja to jednostavno ne može progutati. Stara priča.
I tako dan za danom pred kockastim ekranom, Tatatatira tatatatira! [sealed]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

ima li netko svježi info tko je k/p prošlih dana ?

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

@surla:

e upravo to želim reći, ali da ne ispadnu puka naklapanja, pričekajmo da se to službeno potvrdi… samo je pitanje hoće li i cijena pričekati one koji u ovo ne vjeruju ili im je sadašnji ulaz nepovoljan… 🙂

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

@Uvijekmilo:

A što misliš prijatelju kako će izgledati FI kada bude sadržavao ovo o čemu kolega surla priča na stranici prije ? I što misliš koja će biti cijena dionice? Ne trebaš mi odgovarati na ova pitanja , svima ih ostavljam na osobno razmatranje… 🙂 pozdrav i ugodno čekanje …

@Uvijekmilo
:

A što misliš prijatelju kako će izgledati FI kada bude sadržavao ovo o čemu kolega surla priča na stranici prije ? I što misliš koja će biti cijena dionice? Ne trebaš mi odgovarati na ova pitanja , svima ih ostavljam na osobno razmatranje… 🙂 pozdrav i ugodno čekanje …

nije druk ni za gore ni za dolje. tko bude strpljiv i razmišljo dugoročno, zaraditi će. …trenutno je sve drugo, samo ne bajka.

23525 komada na prodaji I 3509 na kupnji! Obzirom na stanje na burzi teško da će Đuro tako skoro UP.

23525 komada na prodaji I 3509 na kupnji! Obzirom na stanje na burzi teško da će Đuro tako skoro UP.

kolega nadam se da znaš da su opće usporedbe kupnje i prodaje apsolutno besmislene, jer nitko ne brani nekome staviti na kupnju 30 000 komada po recimo 50 kn i onda bi omjer bio jako dobar , jel bi to onda značilo da ćemo up?

kakvi su vasi komentari na ovo:

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f91bb2aa-b873-4f2f-9129-79221dbed51a&open=sec

1. To bi me zabrinulo da je cijena preko 300 kn, a sa cijenom od 140 kuna je smiješno zapravo.[lol]
2. Jel dotični vodi istragu u Finskoj i RH pa je relevantan oko tog podatka?
3. Vidjeli smo javno testiranja. Suparničkom BOV-u su pucale gume, problemi s uljem, zapinjao u blatu ili tak nešt… Da su odabrali ovu lošiju verziju onda bih više vjerovao da su uzeli mito.

Only God, Muammar and Libya!

New Report

Close