DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bolje da sam ušao u Đuru Utješanovića nego u Đuru Đakovića [bye] [cool]

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

….
Tko pliva uzvodno igra dugoročno i kad euforija krene prinosi su nadprosječni.
Međutim ponekad treba čekati i 5 godina da se trend okrene.

Ako se govori o petogodišnjem čekanju da se trend okrene pogledajmo neke podatke za holding u zadnjih 6 godina npr.

2002 2003 2004 2005 2006 2007
Ukupni prihod 483,473 680,753 768,189 568,354 825,422 894,384
Ukupna prodaja 473,416 628,559 699,443 493,248 770,478 832,961
Financ. Rashodi 162,340 30,242 39,267 17,425 20,759 11,095
Kamate 147,431 20,867 26,816 14,081 16,773 10,209
Neto dobit -179,893 935 -140,881 -14,825 10,523 11,280
Dugor. Obaveze 461,960 311,284 98,106 86,121 61,100 55,896
Zaduženost 60,71% 60,98% 61,09% 48,75% 44,36% 48,20%

Čini mi se da se je trend već dobrano okrenuo u pozitivnom smjeru

Tražim temu ddjm al je ne mogu nikako naći
Nije mi jasno kako se tom dionicom trguje na ovim razinama kad je bila cak i preko 2k kn ako se dobro siječam,jel ima netko neke info šta im se konkretno desilo da su tako propali?tnx

Tražim temu ddjm al je ne mogu nikako naći
Nije mi jasno kako se tom dionicom trguje na ovim razinama kad je bila cak i preko 2k kn ako se dobro siječam,jel ima netko neke info šta im se konkretno desilo da su tako propali?tnx

Idi unazad po stranicama i naći češ je.
Malo truda uloži.
što se tiče montaže,ne nisu propali.
Dapače rade bolje no ikad.
Jednostavno direktori prodali svoje Njemcima(bilfinger berger 24,91%)
a holding kalkulira kome če prodati ostatak(65,37%)
Zainteresiranih ima kolko hočeš.
Spomenuti njemci i IGH-a(kao konzorcij sa dalekovodom,konstruktorom itd)
te Christoph grupa iz Austrije.
Kad če do prodaje doći nezna se ali ako češ suditi po glasinama moglo bi vrlo brzo?
I mi u holdingu to očekujemo jer su velike pare u igri.
Pozdrav [thumbsup]

sijem žito raste grahorica

tnx lime

Koliko znam, Holding planira ostaviti 25+1 dionicu, a ne prodati sve.

I love the Smell of Profits in the Morning

Koji je sad kvragu razlog ovakvom padu od 5% dok život okolo buja, umrijet ćemo od starosti i čekanja na ovu dionicu, a sudeći po brojnosti komentara ovdje, ekipa se očito prešaltala na neke druge ”obećavajuće” dionice. [huh]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

što manje "ekipe" to bolje… kad se ekipa masovno krene vraćati , to će biti znak da treba kratkoročno smanjit poziciju… to nažalost nisam prvi put učinio na vrijeme ni na pravi način…

"ekipi" će postati zanimljivo kad ponovo eksplodira preko 300…

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Koji je sad kvragu razlog ovakvom padu od 5% dok život okolo buja, umrijet ćemo od starosti i čekanja na ovu dionicu, a sudeći po brojnosti komentara ovdje, ekipa se očito prešaltala na neke druge ”obećavajuće” dionice. [huh]

to ti je uvijek tako. vecina uvijek lovi neke vlakice kad su vec krenuli prema vrhu i obicno prekasno iskacu, tako da u biti gube.
ovo je prilika za sakupljanje po diskontnim cijenama. Buy and Hold kako bi to nas delboy rekao.

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

[/quote]

to ti je uvijek tako. vecina uvijek lovi neke vlakice kad su vec krenuli prema vrhu i obicno prekasno iskacu, tako da u biti gube.
ovo je prilika za sakupljanje po diskontnim cijenama. Buy and Hold kako bi to nas delboy rekao.
[/quote]

Bit će zarade za praunučad, sve dođe na svoje, nije DDJH seks za jednu noć
[lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

da da mi smo duuugoročni ulagači. Taman do mirovine možda dogura do 17x hehehe

da da mi smo duuugoročni ulagači. Taman do mirovine možda dogura do 17x hehehe

sva očekivanja koja su bila ugrađena u cijenu od 300 kn, se ostvaruju ili imaju veliku šansu ( ovo je blagi termin) da će se ostvariti do kraja godine. Dakle kada se krene u medijima potvrđivati sve ono što se očekivalo ne vidim nikakav razlog da se cijena ne vrati iznad 250 kn. Ukoliko se stanje u svijetu stabilizira i ne bude većih problema , pa se sentiment iz ovog opreznog polu medveđeg preokrene u bikovski, prašit će se debelo preko 300…

Ovo je moje očekivanje na osnovu svega što sam do sada uspio "naučiti" o ovoj dionici i poslovima koji su pred nama… ne znači da će se i ostvariti iako bi me to pošteno iznenadilo.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

New Report

Close