DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ta 42 oklopnjaka će biti 6×6 varijanta?

I'm just a cook.

Ta 42 oklopnjaka će biti 6×6 varijanta?

full oprema, klima, električni podizači stakala, centralno zaključavanje, kožom obložen mjenjač, odbojnici u boji karoserije,
nadoplata za metalik boju 2.500,00 kn,

I love the Smell of Profits in the Morning

a zračni jastuci? [angry]

imaš PM.

Pessimism Is Your Friend

i parkirni senzori …. [lol]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Bez kuke sa lopticom, ne valja [smiley]

I'm just a cook.

Kolege ne javljam se često većinom sam samo promatrač jer dobra većina forumaša brljezga gluposti!modernizacija Kuvajtskih tenkova bit će potpisana do kraja ljeta.(izvor ministarstvo obrane)
stoga mislim a i moj izvor zaključuje da bi uz taj posao paralelno mogla ići i obnova naših "litel tenkića"

Kolege ne javljam se često većinom sam samo promatrač jer dobra većina forumaša brljezga gluposti!modernizacija Kuvajtskih tenkova bit će potpisana do kraja ljeta.(izvor ministarstvo obrane)
stoga mislim a i moj izvor zaključuje da bi uz taj posao paralelno mogla ići i obnova naših "litel tenkića"

A TVOJ IZVOR JE????????
Imam i ja jedan izvor na papuku ali je malo zagađen [lol]
PIši argumentirano ili nemoj uopće pisati!!!
Toliko o pisanju baljezgarija.
Pozdrav [thumbsup]

sijem žito raste grahorica

Kota 160,00 se drži. Branimo je zadnjim atomima snage.

Medvjedi nadiru sa svih strana, ali hrabra pobjednička vojska odoljeva. Čekamo pomoć tenkovske divizije koja je na putu

Ne damo Đuru ispod 160,00 !!! Nedamooooooo!

I love the Smell of Profits in the Morning

Naravno da ne damo, evo čak sam i ja svoju dividendu od HT uložio da nadokupim DDJH po 156,xx kuna, nek se nađe!
Samo mi nije jasno od kud stižu samo ovi masni nalozi na prodaju???

Naravno da ne damo, evo čak sam i ja svoju dividendu od HT uložio da nadokupim DDJH po 156,xx kuna, nek se nađe!
Samo mi nije jasno od kud stižu samo ovi masni nalozi na prodaju???

Od kuda stižu ? Pa valjda povlašteni prodaju da skupe novce za ljetovanje.
BTW – Ja napravio isto sa dividendom.. [lol]

Ako ćete lagati na forumu, poslat ću svog pasa da vas sve pojede...

Ovo je turbo-rasprodaja.

Slavonci iz Đure – čuvajte malo i za jesen. [bye]

Ako ćete lagati na forumu, poslat ću svog pasa da vas sve pojede...

Stalno isto ponavljanje na Đuri, krene lagana panika na burzi a iz Đure svi onda bježe glavom bez obzira. Vjerujem da ćemo još zaroniti do 140 kn kroz sljedećih par dana pa ćemo ponovo oštro ponovo prema 170 kn. Vjerujem u budućnost ove dionice, skoro sam siguran da ćemo je ponovo gledati na ATH u neko skorije vrijeme ali jedino šro me zabrinjava što i dalje ima dovoljno branitelja kojima je i ovo super cijena za iskrcati se a u zadnje vrijeme ima i jako puno špekulanata koji stalno kupuju pa prodaju uz nekoliko postotaka zarade. Kada se njih riješimo krenuti će bolji dani za Đuru.

New Report

Close