Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,20 | 1.018 | 67 | 15,20 | 18,00 | -2,58% |
Definitivno nam ne ide ta granica od 160 [undecid]
Fazan, u što bi ovo mogao biti uvod?
nisam 100% siguran, a i surla negdje ladi j@j@ dok mi ovdje jurišamo uzbrdo, ali čini mi se da se to odnosi na sve sastavnice Holdinga, pa tako i Montažu … znači ništa novo … ali raduje …
Za nepovjerovati, ovih dana rastemo par postotaka sa trgovanih 7000 – 8000 komada dionica a danas sa 500 komada padnemo 7,22 prosjeka (trenutno)
Trenutna situacija je puno bolja , zadnja 149,9 kn , FIMA je izgleda stala sa prodajom. Danas bi mogli ponovo napasti 160 kn, ako to prođe uspješno bolji dani su pred nama.
Meni nekako smrdi da je Montaža u nekoj priči. Tko li će ga znati, a surle mi nema! [angry]
Neće ga ni bit sazno sam da nije u Barceloni.
Surla je hospitaliziran stres je učinio svoje.[cry]
Umro je otac teorije kaosa , a to je ono što se sada događa . Kaos potvrđen u realnosti . Kako se nositi sa njime zahtijeva jedan novi pristup na koji nismo navikli . Imam dojam da je svaki novi dioničar onaj leptir iz Brazila koji izaziva oluje na Floridi.
fazan:
”
Meni nekako smrdi da je Montaža u nekoj priči. Tko li će ga znati, a surle mi nema! [angry]
”
Neće ga ni bit sazno sam da nije u Barceloni.
Surla je hospitaliziran stres je učinio svoje.[cry]
Bio u Barci .tjedan dana , a sada u Madridu ceka final four eurolige i gleda ovaj cirkus od burze.
Bumbi je prodao i zato idemo gore , ali ako je ponovo usao jao si ga nama.
Montaza ce ovaj mjesec biti privatizirana[cool]
a što ćemo mi s tolikom gotovinom?
Uloziti na dva para[lol]
Kupovati svoje dionice preko burze.
Ulagati u tehnologiju , povecati produktivnost. Specijalci su sada vec sa 23 otisli na 35 , sa plazmama bi bilo i 45 vagona mjesecno.
Robotika za proizvodnju okretnih postolja , do sada se narucivalo od Gredelja.
Vojna industrija , priprema za modernizaciju Hrvatskog tenka i Kuvajt.
Bumbi je prodao i zato idemo gore , ali ako je ponovo usao jao si ga nama.
E pa ovome se nisam nadao… Bumbi pa što to učini ? Stisle marginalije il si postao ateist ??[lol]