DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vama kolega Bumbar, preporučam da kupite, jer neće biti više DDJHa po 120 kn.

Evo sta sam doživio on meni preporuča da kupim DDJH [pray]
padobranac

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Bill Gates:

Vama kolega Bumbar, preporučam da kupite, jer neće biti više DDJHa po 120 kn.

Evo sta sam doživio on meni preporuča da kupim DDJH [pray]
padobranac

Kolega Bumbar, oćete li to reći da moja preporuka nije dobra? Tko Vam kriv što ste kupili skupo i niste prodali dok se moglo.
Upssss.
Pardon, tek sad vidim Vaš potpis. Mogu samo jedan kratki komentar na Vaš potpis. O Vašem psihičkom stanju ne bih, ali materijalno Vas nije Đuka upropastio ukoliko ga prodali niste.

Pardon, tek sad vidim Vaš potpis. Mogu samo jedan kratki komentar na Vaš potpis. O Vašem psihičkom stanju ne bih, ali materijalno Vas nije Đuka upropastio ukoliko ga prodali niste.

Ajde nemoj se ljutit pisi na IPKK gdje si pisao i prije, pusti mene i osale starosjedioce na ovoj temi koji smo ovo kupovali ovako skupo da sami preživimo ovaj pako do kraja.
Pošto vidim da ne pratiš ovaj DDJH podforum za tvoju informaciju založio sam ovih 800 komada za MARGIN kredit u POBA -banci na 230kn što znači da sam pola od tih novaca koje sam dobio od njih morao vratit nazad.
I sad mi ti takav pametan trebaš da mi kažeš tko mi je kriv što nisam prodo na vrijeme.
Ili da mi toplo preporučiš da kupim dionicu DDJH ,hvala ti puna ali nemoj me molim te više savjetovat šta da radim.

Zbog ovakvih pametnih ću ja prestat pisat na ovim forumu.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

http://www.glas-slavonije.hr/rubrika.asp?rub=4&ID_VIJESTI=90882

Pojacava se kupnja …. kad krene lavina mogla bi bit neka blokadica u popodnevnim satima.[thumbsup]

Shit happens, keep on smiling!

pojačava se prodaja,nažalost

pojačava se prodaja,nažalost

Metnuli 2 plašljivca na prodaju koja neće nitko kupiti a s druge strane čekaju paničare na bidu. Moje dionice nećete dobiti. Ja sam ih sretno uspio kupiti prije godinu i pol po 150 kn i nadokupiti po 240 kn a prodati vam neću sigurno prije ***obrisano*** kn.[cool]

Opaljivanje po bidu nakon dva naloga plašljivca na asku, i udar čelom u brdo skrivenih naloga na kupnji…

[yawn]

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Moje dionice (koje ja imam ali ne prodajem) ako ko hoće danas kupiti mora ih stjerati u blokadu. I neznam što se čeka, još su na 66% diskontu. Atln, Hpdg, Eig….[thumbsup]

Ovo gore je trebalo na komentare trgovanja…[proud]

Čudno se stvari tu dešavaju,netko lagano sve čisti.A na kupnji sve skriveni nalozi.
Skuplja se Đuro na niskim razinama neprimjetno bez velike buke

1. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
2. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 216.454 6,69 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.430 6,50 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 65.698 2,03 Skrb. račun-2435
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.104 1,46 Osnovni račun
8. PBZ D.D. 45.969 1,42 Skrb. račun+1243
9. PODRAVSKA BANKA D.D. 27.745 0,86 Skrb. račun-750
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HI-GROWTH OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 22.695 0,70 Skrb. račun
Ukupno:

New Report

Close