to su one što su ukrcavane po 118 i 119….
Skriveni nalog na 145 kn
Da li ja – mali dioničar , ako želim , mogu vidjeti skrivene naloge i koliko to košta ?
Molim ponude na mail.
Uplata T + 1
Skriveni nalog na 145 kn
Da li ja – mali dioničar , ako želim , mogu vidjeti skrivene naloge i koliko to košta ?
Molim ponude na mail.
Uplata T + 1
kolega to cete najlakse prepoznata ako vidite neki nalog da se vise puta ponavlja isti… Jer ako je npr skriveni nalog 1000 komada na 145 kn, kada prva tisucica ode nalog se ponavlja, ide na zacelje te ceka da opet dode na red…
Gdje je to i u kojem pravilniku objavljeno ? Ili to NE vrijedi samo za prvu ( transparentnu ) kotaciju ?
Mesic je izjavio kada je pozvao poznate face da vidi rijesenje Hrvatske krize u izvozu oruzija znate sta to znaci.
[thumbsup]
Nije dobro ako je fima odlučila skracivati pozicije na ovim razinama, a iz priloženog vidimo da zapičinje prodaja DDJH dionica u vlasništvu FIME EQUITY
Generirano u: 23.04.2008 21:00:50
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 67.497
22.04 2008
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 68.133 2,10 Skrb. račun
Dakle prodali u petak 640 komada po 150kn predpostavljam
[bye]
Koliko ja pratim tržište na ovoj dionici svaki put kad je FIMA započela sa prodajom ubrzo se ova dionica mogla kupiti jeftinije MAXIMUM je nedavno izašao na 220kn svi smo se čudili kako mogu tako jeftino prodavati sad vidimo da je to bio dobar potez fime MAXIMUM.[sad]
Da ne misli netko da ju tu nešto navlačim gore ili dolje ovo je realnost.
Nije dobro ako je fima odlučila skracivati pozicije na ovim razinama, a iz priloženog vidimo da zapičinje prodaja DDJH dionica u vlasništvu FIME EQUITY
Dakle prodali u petak 640 komada po 150kn predpostavljam
Kolega Bumbar, vidim da ne pratite kretanje TOP10 i izlazite sa nekim katastrofičnim izjavama. Equity je prodavao i na nižim razinama, a isto tako nije istina da je Fima nešto odlučila. Odlučili su ulagači u njihove fondove [proud].
Neka oni samo idu svojim putem, a ja se za ovu dionicu uopće ne bojim. Vama kolega Bumbar, preporučam da kupite, jer neće biti više DDJHa po 120 kn.
Neka oni samo idu svojim putem, a ja se za ovu dionicu uopće ne bojim. Vama kolega Bumbar, preporučam da kupite, jer neće biti više DDJHa po 120 kn.
Bumbar je kupio svojih 800komada u 1.5 2007 po 238kn od Lucidusa i još nisam prodo niti jednu nemam novaca za dokup,samo toliko.
Nadam se da ste u pravu,ali u podsvijesti mi još odzvonjava onjih 117 kn što sam vidio na mom investoru.
u strahu su velike oči ,zato nemojte zamjerit
Kolega Bumbar, vidim da ne pratite kretanje TOP10 i izlazite sa nekim katastrofičnim izjavama. Equity je prodavao i na nižim razinama, a isto tako nije istina da je Fima nešto odlučila. Odlučili su ulagači u njihove fondove [proud].
e moj BILLI , ti mora da si prespavao ili po pjesku pišao dok je bumbar ili stari nick bubamara pisala o dionici i slala slike o perspektivi i poslovima Đure .
samo sta nazalost nije mogao predvidejti ovakav pad dionice .[sad]