Šta je ovo, kakva je ovo cijena?? Zar nitko nema novaca??
Mene je sram što nemam novaca da kupim
I mene!Ali budem danas nažico na trgu Bana Jelačića za desetak komada [cool]
Kolege drage, nemojte se živcirati zbog ove dionice. Vrlo smo blizu čistog Buy signala po TA i na ovoj dionici. Ukoliko danas dan završimo na 145 kn ili iznad imamo čisti BUY.
Nema više nekog bitnog razloga da bi se ova dionica držala ovako nisko. Pritisak na isplatu iz fondova jenjava, margini su riješeni i počinju se uzimati novi, tako da polako keša više neće nedostajati. A kad se to ustabili, evo nas za dan, dva na 200 kn [thumbsup]
U petak sam bio sa brokericom na kavi i veli ona meni da su počele stizati prilične uplate na račune dobro informiranih klijenata. Onih koji su rasprodali sve na 5.000. Sve same dobre vijesti. [wink]
U petak sam bio sa brokericom na kavi i veli ona meni da su počele stizati prilične uplate na račune dobro informiranih klijenata. Onih koji su rasprodali sve na 5.000. Sve same dobre vijesti. [wink]
S brokericom na kavu…[shocked].Koliko je koštala kava?50 000 eura,kao ona iz afere Maestro [rolleyes]
opet pozitivna blokada na DDJH[thumbsup]
Ne treba zaboraviti da je ovo i dalje smiješna cijena
DDJH se trenutno dobro oporavlja i svejedno je vrlo jeftin. Sjetite se cijena po kojima ste ga prošle godine bili spremni kupiti i usporedite ih sa ovih 157 kn. A novih poslova se nakupilo u međuvremenu gomila…
Danas do kraja dana, a najkasnije sutra kota 160,00 mora pasti. Ponavljam: kota 160,00 mora pasti.
Surla, imaš naređenje da izvedeš tenkove na ulice!