DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

147,88. Nije to ništa

Hell is Empty and all the Devils are Here

Di je onaj kolega što su mu u ‘brokerskoj kolibi’ rekli da čeka do 90 kn [sealed]

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Dobro, napravili smo bounce back od 128 i sad je red dan završiti na 137

Hell is Empty and all the Devils are Here

Samo da neskoći danas previše ,jer će mi neki cash polovicom tjedna sjesti.Gledam ove cijene a nemogu si pomoć jer nema se casha

Danas:

SLAVONSKI BROD (Hina) – Ugovor o rekonstrukciji-dogradnji rezervoarskog prostora Terminala Sisak Jadranskog naftovoda potpisat će predstavnici JANAF-a i Konzorcija tvrtki na čelu s voditeljem konzorcija Đuro Đaković Holdingom. Ugovor je u vrijednosti od 162,15 milijuna kuna. Izgradnju dva spremnika u Sisku dobio je Konzorcij Đuro Đaković Holding, u kojeg su uključeni Đ.Đ. Montaža, Đ.Đ. Proizvodnja opreme, Đ.Đ. Inženjering, Đ.Đ. Elektromontaža, te Konstruktor inženjering Split. (12.00 sati, Đuro Đaković Holding, Dr. Mile Budaka 1)

No respect

[thumbsup][thumbsup][thumbsup]Sve super ,po ovom stanju izgleda da ću još kupovati po ovim cijenama

15,3 miliona kuna vrijedan posao potpisan izmedju tvrtke Djuro Djakovic Elektromont i ministarstva RH u cije imae je ugovor potpisao Petar Cobankovic. Izgradnja skole i dvorane u Andrijevcima.

Danas: SLAVONSKI BROD (Hina) – Ugovor o rekonstrukciji-dogradnji rezervoarskog prostora Terminala Sisak Jadranskog naftovoda potpisat će predstavnici JANAF-a i Konzorcija tvrtki na čelu s voditeljem konzorcija Đuro Đaković Holdingom. Ugovor je u vrijednosti od 162,15 milijuna kuna. Izgradnju dva spremnika u Sisku dobio je Konzorcij Đuro Đaković Holding, u kojeg su uključeni Đ.Đ. Montaža, Đ.Đ. Proizvodnja opreme, Đ.Đ. Inženjering, Đ.Đ. Elektromontaža, te Konstruktor inženjering Split. (12.00 sati, Đuro Đaković Holding, Dr. Mile Budaka 1)

stara vijest, pitanje je koliki dio od toga ide holdingu

I love the Smell of Profits in the Morning

Ma sve je to super… poslovi… buducnost … NATO…. tenkovi…. mostovi… vjetrenjace…..

Ono sto mene muci je kako je dobit ovako mala… dobit po zaposlenom 7,62… JADNO

Ne laje pas zbog sela.

Vaš link

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

SLK: ” Danas: SLAVONSKI BROD (Hina) – Ugovor o rekonstrukciji-dogradnji rezervoarskog prostora Terminala Sisak Jadranskog naftovoda potpisat će predstavnici JANAF-a i Konzorcija tvrtki na čelu s voditeljem konzorcija Đuro Đaković Holdingom. Ugovor je u vrijednosti od 162,15 milijuna kuna. Izgradnju dva spremnika u Sisku dobio je Konzorcij Đuro Đaković Holding, u kojeg su uključeni Đ.Đ. Montaža, Đ.Đ. Proizvodnja opreme, Đ.Đ. Inženjering, Đ.Đ. Elektromontaža, te Konstruktor inženjering Split. (12.00 sati, Đuro Đaković Holding, Dr. Mile Budaka 1)” stara vijest, pitanje je koliki dio od toga ide holdingu

Pitaj upravu , mislim da prvi puta ovu godinu imaju posla bez praznog hoda. U prosloj 2mj nisu nista radili. Trabala bi i dobit biti dosta veca , a 2009 je spica.

Vaš link

Samo ovo otvorite , i pogledajte specijalna vozila. To su tenkovi za HV , i nadamo se Kuvajt.

New Report

Close