Kod nas se dijele dionice,a dividenda bi mogla uskoro.
[thumbsup][thumbsup][thumbsup][cool]
nisam vidio da je ovo itko komentirao..
Vaš link
Njemački koncern Bilfinger Berger želi biti većinski vlasnik Montaže
te Vaš link
zadnji dio članka
“..Sljedeća investicija, koja dolazi, je veliko skladište čelika i željeza s proizvodnim pogonom, a pri kraju su i pregovori za veliki naftni terminal….”
primus: ” Danas smo trenutno više porasli od HT-a [thumbsup], kao da se kod nas dijeli dividenda a ne tamo. ” Kod nas se dijele dionice,a dividenda bi mogla uskoro.
Kolega gdje si se ti toliko zamazao?[lol]
Prati li tko ove skrivene naloge na prodaji prvo je bilo 3000 komada a zatim odmah ovaj od 3500 komada. Tko se toliko iskrcava pri ovim cijenama. Bolje da je pustio da porastemo pa se polako iskrcavao po višim cijenama a ne ovako!
Burzomlat:
”
primus: ” Kolega gdje si se ti toliko zamazao?[lol] ” Evo… Vaš link
”
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Pa .ebate uletio si im u kadar!
Hehe, i ja sam se rasplinuo od smijeha kad sam vidio avatar, ova ruska legenda se vrti kod mene na poslu već godinu dana i uvijek ubire salve smijeha. [lol]
JANAF započinje s izgradnjom spremnika na Terminalu Sisak
Izgradnju dva spremnika u Sisku, u vrijednosti od 162,157 milijuna kuna, dobio je Konzorcij Đuro Đaković Holding, u kojeg su uključeni Đ.Đ. Montaža, Đ.Đ. Proizvodnja opreme, Đ.Đ. Inženjering, Đ.Đ. Elektromontaža te Konstruktor inženjering Split.
Nema zime za Đuru što se tiće poslova.Samo da se pobrste ovi koji prodaju nasumice.Tako ti je to kad se nezna cijenit ono što dobiješ na poklon
Nije ovo nikakav rast. Pa pali smo bez ikakvog razloga. Ovo je badava
evo, blokada.
danas je bio jedan lijep dan, ali što kaže kolega budd, ovo nije nikakav rast, još je ovo jako, jako jeftino.
sutra možda malo padne zbog ht-a i popratnih pojava , ali veseli me današnji promet , što je vrlo bitno.
u svakom slučaju, optimizam.