DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi, nemam DDJH, ali apeliram da se smirite jer svi znamo da vrijedi puno više. Na prve vijesti o BOV-u prije godinu i pol je krenuo gore sa 110, pa ne paničarite! Pa tko normalan bi to sad prodavao!

Istresaju branitelje , dobro im dosla ova korekcija , samo su ju malo pojacali na Djuri.

Kaj se dogadja?? Ovo stvarno nije dobro…kupnja se povlaci i sve nize i nize se postavlja 🙁
Maloprije je bilo 130 kom na kupnji po 122 kn…

slogan jedne firme “zašto platiti više” ti je odgovor….. gađa se dno….
nažalost ja svoje zalihe ispucao na 160 i 130…. samo ona analiza kolege di su pare sada mi ne ide u prilog.

inače info na koje ukazuje kolega SURLA su uvijek bie istinite…. samo kao napomena:)

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ajmo ljudi maknite se s prodaje, pa nije valjda da vam za mlijeko treba. Prodavati po ovoj cijeni jednako je kao i bacati novac u Savu

Hell is Empty and all the Devils are Here

ima nas koji vjerujemo u to, ali neki će shvatiti kao nešto sasvim drugo[angry]

P.S.: korisnik je imatelj xxxx dionica D...-R-A i ovo nije poziv .....

ima nas koji vjerujemo u to, ali neki će shvatiti kao nešto sasvim drugo[angry]

Ujutro 1500kom na prodaji za plasenje , uvijek 3-4 kune iznad postojece se stavlja 300,350 kom kako bi prodaja izgledala jako. Cudo da ne stavljaju 748. Zadrzavanje cijene koliko je to moguce. Tako ja to vidim.

Sjetite se po koliko su cijenjeni kolege iz Bilfigera plaćali DDJM. Po cijeni koju su platili koja je veća nego cijeli mcap Holdinga trenutno.

Bemu miša, samo od BOV-a bismo trenutno imali P/E = 1 po ovoj cijeni

Hell is Empty and all the Devils are Here

budd što si tako “lud”?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

evo uhvatio 100 kmada po 122, sitno ali dinamitno!!!

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

http://www.janaf.hr/index.php?id=53&option=novosti&lang=hr

Danas smo trenutno više porasli od HT-a [thumbsup], kao da se kod nas dijeli dividenda a ne tamo.

Danas smo trenutno više porasli od HT-a [thumbsup], kao da se kod nas dijeli dividenda a ne tamo.

Kod nas se dijele dionice,a dividenda bi mogla uskoro.

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

New Report

Close