DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Negativni trend prestaje danas sudeći po TA. Prema tome, vi koji mislite prodati dionice po cijeni od prije 2 godine, samo naprijed. Ali – zašto propustiti 100% zarade još ove godine?

Hell is Empty and all the Devils are Here

Meni moj broker rekao da u sljedeća 2 mjeseca ide sigurno preko 270 kn. Kolegin broker ide s prognozom od 280

jako bih volio, ali, naravno sve su to želje i prognoze.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Negativni trend prestaje danas sudeći po TA. Prema tome, vi koji mislite prodati dionice po cijeni od prije 2 godine, samo naprijed. Ali – zašto propustiti 100% zarade još ove godine?

moram priznati, nisam čitao njihove postove , ali svakako interesantno.
po njima još samo malo treba izdržati ovaj pad ,što je kraj ove duge korekcije . ( ili zadnji momenti za dokup po ovim cijenama , ovisi kako se gleda [rolleyes])

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

NOXOXO: ” kako pola milijuna?!Pa to je onda sve otislo ” 991 puta 748 = oko 740 000 kom , proslo 450 000kom u grubo, 220 ljudi u udruzi nece prodati. Dodjemo do grubog podatka od 140 000 komada. Vjerujem da dio zna sta sve Djuru ceka i da je zbunjen ovim padom kao i vecina nas. 220 ljudi plus iz udruga , plus 160-200 cini broj koji je Plonker vidio na CD-u. Vjerujem da je odredjen broj ovih 160-200 istorbaren pa to znaci da je u cvrscim rukama. Ovi pdaci su grubi sklad moga pogleda na CD i intenzivnog pracenja ove dionice. Moguca su odstupanja cak do 10%.

zajebi ti računanje i kupi CD …

I love the Smell of Profits in the Morning

Meni moj broker rekao da u sljedeća 2 mjeseca ide sigurno preko 270 kn. Kolegin broker ide s prognozom od 280

Ma dajte molim vas, da brokeri imaju saznanja o rastu od 100% za dva mjeseca trebalo bi ih zatvoriti zbog kriminala. Kao prvo ova dionica nije trebala padati ispod 250 kuna, a moj “broker” je kod cijene od 300 kn govorio da za dva mjeseca ide na 500kn
Shvatite da o kupnji i prodaji odlučujete isključivo vi sami – ne broker – ne forum!!!!!!!!!!!!!

[color=black][/color]

Teško da prestaje. A i đuro vrlo vjerojatno ide i ispod 80 kunića. U ostalom svi koji su prije 2 tjedna prodali sad su u plusu. A ove optimistične izjave tipa trend će se okrenuti, tko to može znati. Za sad burza tone poput Titanika. Polako.

Vaš link

Mali dioničari DDJH[cool]

Serbian tourist arrives at the Croatian border. Immigration officer asks him: "Occupation"? The Serb: "No, no, just visit".

Angriff, 11.04.2008. u 13:09
Teško da prestaje. A i đuro vrlo vjerojatno ide i ispod 80 kunića. U ostalom svi koji su prije 2 tjedna prodali sad su u plusu. A ove optimistične izjave tipa trend će se okrenuti, tko to može znati. Za sad burza tone poput Titanika. Polako.

Slažem se da tko može znati kada će se trend okrenuti-ali izjave tipa đuro ide ispod 80 kunića spadaju i istu kategoriju kao i one tipa-đuro ide na 250 za dva mjeseca. Dapače, s obzirom na to da se u skoro vrijeme realno može očekivati potpisivanje ugovora za 42 nova oklopna vozila, realno je očekivati brži oporavak cijene u odnosu na ostatak burze.

I ne samo to, mislim da ne treba plašiti ljude sa tako debilnim prognozama, ničim potkrijepljenima.

Vaš link Mali dioničari DDJH[cool]

Slatki su. Izgledaju zadovoljno, valjda su šrešli u cash poziciju prije ove korekcije…[lol] [lol] [lol]

Ako ćete lagati na forumu, poslat ću svog pasa da vas sve pojede...

Čestitam svima koji su kupovali danas[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

ako je iskrena čestitka, onda vrijedi,….ali nikad se ne zna, moglo bi i niže[angry]

P.S.: korisnik je imatelj xxxx dionica D...-R-A i ovo nije poziv .....

Pozdrav svima!

Oni koji su kupovali danas na 130, vrlo su vjerojatno kupili na samom dnu. Ovo nije topic TA ali ću vam ipak poslati jedno tehničko viđenje situacije.

Napravio sam tehničku analizu uz pomoć EWT i Fibonaccijevih proporcija. Ovo je najizgledniji scenarij i predstavlja vrlo vjerojatan kraj korekcije (odnosno Vala 2) i početak velikog Vala 3 (dugoročnije gledano)!

Đuro je za sada tehnički odradio točno ono što je trebao odraditi. Ovo je vrlo vjerojatno kraj dvostrukog cik-cak vala, budući da je skoro u lipu došao na 61,8% cijelog Vala 1 (od 15 do 314 Kn). Cijena nebi trebala pasti ispod 128 Kn, ali ako padne onda joj je iduća razina potpore na 85-90 Kn. Osobno smatram da su vrlo slabi izgledi za takav razvoj situacije. Izgleda da nam dolazi proljeće s malim zakašnjenjem [smiley]!

Once you learn to identify patterns and read the market, you find there are limitless opportunities to make money!

New Report

Close