DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa mislim da su ti u ‘brokerskoj kući’ trebali dati odgovor na to pitanje.[yawn]

Ja samo pitam? Ukratko rekli su mi; obzirom ponuđenu količinu dionica na tržištu i stanja na burzi da bi se cijena kroz neko vrijeme možda mogla kretati oko 80-90 kuna.

Super bit će dokupa

Burzomlat:

Pa mislim da su ti u ‘brokerskoj kući’ trebali dati odgovor na to pitanje.[yawn]

Ja samo pitam? Ukratko rekli su mi; obzirom ponuđenu količinu dionica na tržištu i stanja na burzi da bi se cijena kroz neko vrijeme možda mogla kretati oko 80-90 kuna.

Pa eto…ipak su ti rekli.Možda su dodali koju nulu viška da ne ispadnu grubi u procjeni [lol]

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Ja sam dao okvirno koliko je prodano dionica, nisam rekao da je to točan podatak, što to tebi toliko smeta, ako si kupio taj cd šta ti nisi onda stavio podatak koliko je branitelja prodalo svoje dionice ddjh.

Piše da mogu kazneno odgovarati za iznošenje podataka dobivenih na CD-u. Ali za broj prodanih, omašio si ceo fudbal

Izgleda da ti nepaše broj prodanih dionica ddjh, kažem ti da nema više tako puno braniteljskih paketa, sljedeći rast kao onaj u prvom mjesecu će ih pomesti za vijeke vjekova. Nekažem da neće biti onih koji neće prodati svoje dionice ali kažem da ih više neće biti toliko puno kao do sad i kažem da više neće biti u mogućnosti rušiti cijenu. Neznam po kojoj si cijeni kupio dionice i nezanima me al meni osobno bi pasalo da cijena više krene gore. To je moje osobno mišljenje a ti se možeš slagati s tim a i nemoraš. Neželim više raspravljati s tobom. Želim ti ugodan dan i djuru na 500 kn!
[thumbsup]

Serbian tourist arrives at the Croatian border. Immigration officer asks him: "Occupation"? The Serb: "No, no, just visit".

Ovo je bagatela

shane, želi reći da je veliki dio branitelja pod’torbom’ i zato nisu prodali …

što se tiče cijene [bye][bye]

dakako,

UPRAVA ODLAZI!

I love the Smell of Profits in the Morning

POZDRAV ANRICOMU I BUDDU
VELIKIM BROKERIMA

Nažalost i danas ništa novo, na putu smo prema dole i ne izgleda sjajno. Danas zadnja 133 kn, jučer 140 kn i prema tome sutra smo ispod 130 kn. Vjerujem da to mora biti dno !

kako pola milijuna?!Pa to je onda sve otislo

991 puta 748 = oko 740 000 kom , proslo 450 000kom u grubo, 220 ljudi u udruzi nece prodati. Dodjemo do grubog podatka od 140 000 komada. Vjerujem da dio zna sta sve Djuru ceka i da je zbunjen ovim padom kao i vecina nas. 220 ljudi plus iz udruga , plus 160-200 cini broj koji je Plonker vidio na CD-u. Vjerujem da je odredjen broj ovih 160-200 istorbaren pa to znaci da je u cvrscim rukama. Ovi pdaci su grubi sklad moga pogleda na CD i intenzivnog pracenja ove dionice. Moguca su odstupanja cak do 10%.

Meni moj broker rekao da u sljedeća 2 mjeseca ide sigurno preko 270 kn. Kolegin broker ide s prognozom od 280

Hell is Empty and all the Devils are Here

Meni moj broker rekao da u sljedeća 2 mjeseca ide sigurno preko 270 kn. Kolegin broker ide s prognozom od 280

To su meni rekli još prije 6 mjeseci. [bye]

Želim biti bik, ali sam još uvijek tele.

New Report

Close