Kolega Rogi samo da dodam :
Skromnost jest vrlina ako nemaš drugih vrlina.
Pozdrav !
P.S. Činjenica jest da treba umjeren biti.
sasko: ” kolega, ne pratiti KOEI pozorno. nije istina to sto ste napisali. a ja imam malo vise DDJH od Vas i to sa razina od 180 kn. i nisam prodao ni komad do sadat, ako da vas molim za malo postovanja. ” Cijenim Vaš patriotizam kolega sasko, znači da vjerujete kao i ja u DDJH. Po vašem hvaljenju na više dionica ovog portala ispada da vi imate puno više dionica od svih sudionika sa kojima ulazite u rasprave. Mene osobno to ne zanima ali malo je neukusno to od Vas. Skromnost je vrlina. [thumbsup]
Ma nema on to na svoje ime!
Nitko nije odgovorio, pa valjda nitko ni ne zna koliko je branitelja do sada izaslo ?!
Postoji li ikakav nacin da se dođe do ovog podatka?
Ugrubo, prošlo je negdje oko pola milijuna defenderskih dionica
Poštovanje. Jedno pitanje u vezi đure, brokerska kuča s kojom namjeravam potpisati vođenje portfelja me upozorava da zbog velike kolićine dionica koje su naprodaji i koje će biti na prodaji još saćekam sa kupnjom.
Koja je po vama realna cijena?[huh]
rekao sam ugrubo, računaj plus minus 100000 komada, s tim da dobar dio toga neće završiti na burzi najmanje 3 do 4 godine ako ne i više.
Poštovanje. Jedno pitanje u vezi đure, brokerska kuča s kojom namjeravam potpisati vođenje portfelja me upozorava da zbog velike kolićine dionica koje su naprodaji i koje će biti na prodaji još saćekam sa kupnjom.
Koja je po vama realna cijena?[huh]
Pa mislim da su ti u ‘brokerskoj kući’ trebali dati odgovor na to pitanje.[yawn]
Ugrubo, prošlo je negdje oko pola milijuna defenderskih dionica
LAŽ!
tvoje ugrubo = ni približno
Dobro plonker kad je laž reci ti meni koliko je prošlo.
Dobro plonker kad je laž reci ti meni koliko je prošlo.
Kad lapačeš sa procjenama kupi si CD za kaznu iz SDA i sve će ti biti jasnije. Ne trebaš uopće “procjenjivati” ni grubo ni blago.
Info je dosta jeftin za one koje zaista zanima stanje, oko 590kn
Ja sam dao okvirno koliko je prodano dionica, nisam rekao da je to točan podatak, što to tebi toliko smeta, ako si kupio taj cd šta ti nisi onda stavio podatak koliko je branitelja prodalo svoje dionice ddjh.