Koja budala je ovo prodala svaka čast. I to nakon ovakve super vijesti.
Skidam kapu majstore, nije ovo za tebe. Ajde doma ženi i djeci
Također, rekao je Panjević, Đuro Đaković Specijalnim vozilima dozvoljen je nastup u trećim zemljama u kojima Patria nema izravne obveze, a već su, kako je dodao, počeli pregovorima u trima takvim zemljama…
Kretenizam svjetskih razmjera. Ovo je cijena kakva je bila kad se još nije ni znalo za offset. Sramota i strahota.
Metak u čelo
No kaj je više s onom udrugom? Koliko ima članova? Koji postotak drže? Ajmo kupit Đuru[lol] [lol] [lol]
Trenutno cijeli Đuro vrijedi manje od posla s Patrijom. Samo taj posao vrijedi više od cijelog Đure.
Ovo je činjenica da se čovjek smrzne.
Koja budala je ovo prodala svaka čast. I to nakon ovakve super vijesti.
Skidam kapu majstore, nije ovo za tebe. Ajde doma ženi i djeci
Margini vjerovatno ili branitelji, ima puno onih koji ne trguju svojim novcem i to je jedan od razloga ovog pada ili im novac hitno treba….
Prodajem auto radi keša za kupnju Đure. Kontaktirati na PM, 10% popusta dajem, keš trebam što prije. Registriran do 08/2008.
Ja sam danas predao papire za kredit. Ako treba spavat cu u satoru , ali Djuro na 132kn. Necu drukat , Budd samo mirno , vjeruj mi da imaju jos dvije stvari o kojima se pregovara VELIKE.
Gledam današnju najnižu cijenu i pomalo sam iznenađen.
Prije nekih godinu i pol kupovao sam DDJH i ostao predugo u njemu jer mi cijena od 314kn nije bila dosta a onda je nastupio Rumeni sa svojim najavama da nema ništa od dionica za branitelje, da bi za nekoliko dana izašla službena vijest da će branitelji dobiti što traže i tu je počeo strmoglavi pad… (Još mi nije jasno kako je moguće da na državnoj televiziji u Otvorenom Polančec iznosi jedno i rigorozno demantira i kune se da branitelji neće dobiti dionice, da bi nakon par dana izašla sasvim suprotna službena obavijest, i za to nitko nije odgovarao… Dali je to obmanjivanje javnosti ili to postoji samo u SAD-u, a kod nas ne postoji šansa da odgovorni odgovaraju…)
Prodao sam oko 220 i tada sam mislio da sam puno izgubio, međutim te novce sam uložio u druge dionice pa me je svejedno zakačio ovaj pad i to ozbiljno…
Na ovim cijenama razmišljam o povratak u DDJH i ono što bi želio pitati jest kakve su projekcije, tj. koliko je negdje otprilike branitea prodalo svoje pakete? Država je donesenom odlukom “uništila” ovu dionicu na neki period, međutim situacija oko DDJH je trenutno bolja nego kada je bila na 300kn, jedino što imamo pesimizan na tržištu i branitelje u Đuri…
Vjerujem da će se kroz neki duži vremenski period na ovoj dionici moći pirstojno zaraditi…