DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 05:31
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Izgleda da su prestali kočiti ovu dionicu, sljedeći tjedan bi mogla biti jedna od zvijezda burze.

tko zna, mislim da je ipak osim H naloga probijenog potrebna jedna dobra svježa i konkretna vijest da bi buknula, npr. pozitivno izvješće

Pa ljudi dobit DDJH će biti oko 9 milijuna!Još ako krene natječaj,pa privatizacija,joj nama…..E ovo ti je mašta…

Novac je kisik burze!

tko zna, mislim da je ipak osim H naloga probijenog potrebna jedna dobra svježa i konkretna vijest da bi buknula, npr. pozitivno izvješće

Al vodi računa o tome da je tržište u biku i da su mnoge dionice dobro porasle zadnjih dana a DDJH već dugo praktično stoji na mjestu.

Ma vodim ja računa, ali se ne povodim i pokušavam biti vrlo oprezan

Razlika na K/P 1 lipu
[smiley2]

La vita e bella!

Obratite pozornost na dionicu u sljedeca 2 ili 3 dana…
Za probijanje bollingera ce biti dovoljan i jedan dan, ali uz povecu kolicinu…a kad probije…bit ce kasno…za ulaz ovaj put

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Slažem se kolega, nešto slično sam govorio prije onog rasta Petrokemije. Ova dionica je također već dugo, od početka 11.mjeseca strogo kontrolirana H nalozima na kupnji i na prodaji, vjerojatno od strane FIME.
Nije još ostvarila veći rast poput dosta drugih dionica u zadnje vrijeme, a znamo već kako su očekivanja kod DDJH velika. Kad ju FIMA odluči pokrenuti tu bi isto moglo biti eksplozije, možda je upravo skidanje onog H naloga s prodaje u petak znak da to počinje.

Da…vjerujem da je to znak…sve ovisi kakve ce situacije biti na drugim “fiminim” dionicama…
Stoji im i JDKM…gdje je isto u petak skidano sa prodaje…pa velika dogadjanja na PIKR, a krenulo je i skupljanje na BD62…gdje mislim da se isto pod onim skrbnickim skriva fima…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Kupnja se popela na 160

Kupnja se popela na 160

Kupnja – DDJH-R-A
233 160,00
150 158,02
48 158,01
70 158,00
50 156,03

Prodaja – DDJH-R-A
156 162,00
100 162,02
225 164,00
68 164,96
100 164,99

ne treba komentar… dokument je pisan u lipnju 2006 g.

tehničari i ini, što mislite dokle će ?[smiley2]

sve je lako kad si mlad :)

New Report

Close