Danski internetski uspon (objavljeno 21.12.2006.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Danski internetski uspon (objavljeno 21.12.2006.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kad se takva statistika predoči T-com-u onda oni pričaju kako smo mi drugi po broju priključaka kad se uzme u obzir Rumunjska, Bugarska, Albanija, Bosna, Srbija, Makedonija i sl.
Zanimljivo je to što je naša brojka ono što su Danci imali 2002.
Katastrofa!

Da je barem ono sto su Danci imali 2002! 10 prikljucaka na 100 stanovnika…po mojoj brzoj kalkulaciji, nas je prosjek ispod 5 po 100 stanovnika…znaci ono sto je Danska imala 2001.

Ali nije ni cudno, jer upravo svjedocim slucaju gdje jedan covjek koji zivi u Zagrebu zeli brzu vezu, a HTu vec treba 3 mjeseca da ga prikljuci…covjek u medjuvremenu ima dial up, ali meni je nevjerovatno da njima treba toliko dugo da mu pruze uslugu koju je spreman platiti. Mozda se ja ne razumijem dovoljno u tehnologiju i koje sve tehnicke radnje trebaju napraviti da bi mu pruzili takvu uslugu, ali ne razumijem kako u US mogu takvu uslugu pruziti u roku nekoliko dana, a kod nas u 3 mjeseca (and counting…)

To sa HT-om i čekanjem na brzi priključak sam i ja prošao, s time da sam ja pokušao saznati zašto moram čekati, pa su mi rekli da nemaju kapaciteta i da moram čekati na ugradnju nove opreme.

Onda sam, međutim, potegnuo vezu i dobio svoj maxADSL za 1 dan. Doslovce.

New Report

Close