‘Danak sniženja rejtinga platit će radnici, građani i gospodarstvo’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Danak sniženja rejtinga platit će radnici, građani i gospodarstvo’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Gospodin Šuker je imao dovoljno vremena da svoju pamet primjeni u praksi pa se to noije dogodilo. Zato svaki komentar ovog tipa, prepun “dobronamjernih ” savjeta je iritantan. HDZ se pobrinuo da ova vlada ima što vraćati i popravljatui, a da li će se dogoditi nešto pozitivno pokazati će vrijeme. Za sada se nečini dobro, ali nisu nikada isključena moguća pozitivna iznenađenja. Na kraju HDZ je imao poprilično vremnea više pa nie ništa postignuto osim kupovanja socijalnog mira novim i novim kreditima.

plan 21 je tropa!

Ova HR Vlada je preuzela istu parazitsku rođačko-stranačku ekonomiju kakvu je imao HDZ. Negativna selekcija na svim razinama, izmišljanje radnih mjesta za svoje stranačke poslušnike, pogodovanje stranačkim tvrtkama preko kojih se izvlači državni novac itd.
Ja ne vidim razliku između lopovluka i ovih aktivnosti što Kukuriku koalicija provodi.
Što se tiče sposobnosti, sadašnja Vlada je vrlo sposobna no samo za svoje rođačko-stranačke parazite. Znaju oni dobro što treba napraviti da bi narodu bilo bolje, no ne žele to napraviti jer je to u sukobu s njihovim lopovskim interesima.

Jako umna konstatacija!!!1
Nitko nije rekao kako otići u dučan praznog novčanika i kupiti kruh i mlijeko???
Lako je pametovati punog novčanika i još ako je tuđi novac!!


Za sada se nečini dobro, ali nisu nikada isključena moguća pozitivna iznenađenja. Na kraju HDZ je imao poprilično vremnea više pa nie ništa postignuto osim kupovanja socijalnog mira novim i novim kreditima.

Kolega, slažem se u ovome oko HDZ-a, ali moram vam skrenuti pažnju da ne upadate u zamku koju postavlja milanović i ekipa – moramo biti optimistični pa će rezultati doći itd itd

Rezultati dolaze kao plodovi rada, ne kao plodovi optimizma ili iznenađenja. Nažalost, radi se najvećim djelom sve krivo pa su takvi i rezultati.

Sada jos treba otvoriti Agenciju za provedbu nadgledanja ucinaka snizenja rejtinga i zaposliti jedno 120 ljenjivaca.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

New Report

Close