Ćurković: U pet godina vrijednost Plodina smo udvostručili na 260 mil. €

Naslovnica Forum Komentari članaka Ćurković: U pet godina vrijednost Plodina smo udvostručili na 260 mil. €

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sve je to lijepo, ali pogledajte primjerice trgovački centar Plodine u Šibeniku – Ražine. Totalno zapušten, polomljene pločice na ulazu, nigdje nema reklama za ostale firme koje se unutra nalaze, ukratko užasno. Lako je tako ostvarivati dobit bez ulaganja u ono što treba. Samo me čudi kako do sada nitko nije protiv njih pokrenuo tužbu za nekakvu vrstu odštete jer ono što rade kod Ražina je kriminal…

može on lupetat koliko hoće,ali konzum na sirobuji mu je blago rečeno prepolovio promet,robu više ne uzima svaki dan već svaki drugi,a o povratu da i ne pričam

pa meni se čini da su konzum i plodne jedno te isto,tj da je todorić preko plodina zgazio ostale.čuo sam iz nekoliko izvora da je on i tajni vlasnik plodina,ali nisam baš vjerovao.međutim ako uđete u plodine i vidite njihove markete i reklame jasno vam je da je to konzumov lidl.logo im je skoro identičan a i skoro sve ostalo osim malo nižih cijena u plodinama.
a ovaj abnormalan rast u ovo vrijeme je više nego čudan,tako je i pevec rastao.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

ja mislim da djelatnici tj poslovode , zamjenici poslovoda rade po 300 sati mjesecno a to im se ne plati lako je tako gomilati novce kad ne mora platit ljude kako bi trebalo ako se izracuna 80 marketa po 3 osobe Koje rade po 16 dana besplatno pitam se samo se pitam kako ima srce taj covjek oduzimati majke i oceve od djece

New Report

Close