CROS (Croatia osiguranje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska CROS (Croatia osiguranje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/poljaci-zele-kupiti-croatia-osiguranje/677580.aspx

eno i na novoj tv je bilo…za sad imamo poljake, triglav, ebrd… niz će se nastaviti kako bude vrijeme prolazilo a čim prođu loklni izbori očekujem ubrzanu proceduru za prodaju CROS-a

…. adris…

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Slovenci i poljaci ne mogu biti izravniji,naši su za sada tihi, bit će zanimljiva borba, hoće li potegnuti do desetke, hmm

Ovdje se tek nakon izbora očekuje prava poplava vijesti oko privatizacije, zatim otvaranje natječaja i borba za ovu firmu. Drago mi je da se politika ne koristi prodajom CROS-a u predizborne svrhe što govori o tome da vlada koncenzus oko prodaje kod većine stranaka.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

CO ima šarolik portfelj, zanima li PZU cijeli paket ili biznis osiguranja?

Kapital im je manji problem, naglasio je, od činjenice da je zapravo na spomenutom prostoru ostalo malo društava koja je moguće kupiti. – ma nemoj mi reć [emo_zloban]

Ako ovi imaju 2 milijarde Eura za privatizacije onda su puni ko brod a Slavko Linić očekuje da će od privatizacije HPB-a i CROS-a država u ovoj godini ubrati dvije milijarde kuna u isto vrijeme Poljaci zveckaju sa 15 milijardi kuna[emo_novac] ajmo ponude na sunce hehe[emo_palacg]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Udar po asku do 7400 ali se namjerno ostavlja 1 komad kako ne bi pobjegla pa ako se nađe još netko da stavi na 7400 biti će opet pokupljen… fina akumulacija.

Slovenci i poljaci ne mogu biti izravniji,naši su za sada tihi, bit će zanimljiva borba, hoće li potegnuti do desetke, hmm

Ovdje se tek nakon izbora očekuje prava poplava vijesti oko privatizacije, zatim otvaranje natječaja i borba za ovu firmu. Drago mi je da se politika ne koristi prodajom CROS-a u predizborne svrhe što govori o tome da vlada koncenzus oko prodaje kod većine stranaka.
[/quote]

prodaja CO ovoj vlasti je minus pa ga zato ne spominju prije izbora

Obzirom da se stalno spominje Linićeva inicijativa za dokapitalizacijom CROS-a očekujem makinacije oko prodaje. Po svemu sudeći ovo neće biti klasična prodaja već namještanje za ADRIS.
Postavlja se pitanje da li imaju namjeru prodati i za to dobiti novac ili treba tvrtku nekome namjestiti?

Dvidenda za povlaštene 112 kn http://zse.hr/default.aspx?id=45595

[/quote]

prodaja CO ovoj vlasti je minus pa ga zato ne spominju prije izbora
[/quote]
Zato ti je kupnja HPB-a bolja opcija, jer tamo ide po sistemu tko ponudi najveću cijenu – njegovo. Bez dodatnih uvjetovanja o zadržavanju određenog broja radnika i sl.

http://www.vecernji.hr/biznis/privatizacija-hpb-a-veliki-igraci-vec-lobiraju-kod-linica-clanak-546684

Ovdje su reklli da će do kraja svibnja odlučiti o modelu privatizacije,31.05. i naravno ništa. Da li je ikada išta u ovoj zemlji objavljeno ili učinjeno na vrijeme. Kad čujem ovih dana, do kraja mjeseca i slično dođe mi da plačem[emo_palacd]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

14. Izvješće o provođenju postupka izbora savjetnika za privatizaciju i dokapitalizaciju Croatia osiguranja d.d.

http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/sjednice_i_odluke_vlade_rh/sjednice_i_odluke_vlade_rh/98_sjednica_vlade_republike_hrvatske

SVE VAS SLUŠAM - SVE ZNAM O VAMA!

New Report

Close