Coca-Cola HBC zatvara punionicu u Gotalovcu

Naslovnica Forum Komentari članaka Coca-Cola HBC zatvara punionicu u Gotalovcu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

katastrofa, to je jedna od najorganiziranijih tvrtki uopće, kad oni ne mogu imati ekonomski održiv pogon od 70 ljudi, tko onda može.

već su zatvorili i punionicu u solinu, koja je izvozila u nekoliko zemalja.

nije to velika mistika – svjetske top kompanije kontinuirano rade ekonomske analize, i očito da se u hrvatskoj NIŠTA više ne isplati raditi osim reketariti i uvoziti robu široke potrošnje, i to samo ako se ima svoja maloprodaja.

koliki balvani trebaju biti u vladi da shhvate kakve strašne posljedice ima njihovo suludo inzistiranje na položajima kojima nisu dorasli? ne mogu se ne prisjetiti kosor, kad je cmc, dvije godine nakon ulaganja 200 milijuna dolara u sisak, bezglavo napustio zemlju, ista nije ni trepnula.

koliko g_lupi mogu biti naši političari. u cijeloj toj garnitori nema jednog jedinog čovjeka da kaže “nisam sposoban za ovaj posao” i podnese ostavku, pa to su pravi humanoidni krpelji, stisni i siši, za to ne treba mozak.

He, He čulo se za JamINU.

I COCA COLA i debeli se usrali-

[emo_smijesak]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

@Bistra se gasi zbog agrokora/konzum koji drži 70% tržišta,svi znamo koliko je malih privatnika dućana umrlo radi konzuma u konzumu se nemože kupiti Bistra. Coca Cola gasi Bistru zbog distribucije. Lp

New Report

Close