Ciklički poremećaji, krize i recesije na tržištima kapitala – 1987., 1997., … 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Ciklički poremećaji, krize i recesije na tržištima kapitala – 1987., 1997., … 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajde ne tafrljajte. Neces ti korelacije izmedju DJIA i Crobija. Da postoji bili bi sad blizu 3000.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Mozemo se svi šaliti kod god zelimo, ali onog dana kad "grune", svi će naglo ušutiti……

Ako je tako, čudi me da nema prodavatelja

nista be gruva odjednom,,
EBITDAAA@ veci je problem sto nema kupaca,tj cekaju jako nisko ili uopce ne..taj problem ces docekat uskoro tj fenomen USKO GRLO 😉 onda se neces ovako bahatit.

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Mozemo se svi šaliti kod god zelimo, ali onog dana kad "grune", svi će naglo ušutiti……

EBITDAAA@ veci je problem sto nema kupaca,tj cekaju jako nisko ili uopce ne..taj problem ces docekat uskoro tj fenomen USKO GRLO 😉 onda se neces ovako bahatit.
[/quote

Svaka kriza je prikrivena prilika, a ako bude usko grlo moja nijedna dionica neće tebi procuriti kroz to usko grlo, već ću ti pokupovati te dionice po 1kn pa se bahati da znaš kad će kriza i usko grlo

Vjerojatno virtualno trguješ i pišeš radi nagrade od jednog tv-a

usko grlo
to je vec na snazi.
i zakljucujem ovu besmislenu raspravu..
jos malo stiva
https://www.advisorperspectives.com/dshort/updates/2017/08/01/a-look-at-nyse-margin-debt-and-the-market

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Vjerojatno virtualno trguješ i pišeš radi nagrade od jednog tv-a

Kolega, dečki zarobljeni u Agrokoru gledaju vlakić i postaju nervozni, nije im lako. Treba ih razumjet.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

[/quote

Svaka kriza je prikrivena prilika, a ako bude usko grlo moja nijedna dionica neće tebi procuriti kroz to usko grlo, već ću ti pokupovati te dionice po 1kn pa se bahati da znaš kad će kriza i usko grlo
[/quote]
Jedinu grlo je duboko grlo onih koji sa strane gledaju dvomjesečni rast Crobexa kao pripremu za jesen.

@neumoran
Špreha mu je jaka, mi u Rivp, Adpl… ćemo na jesen gaće na štap, a on u Belju 500% plusa:))))

znam da ste nervozni,,ali to je tek pocetak..http://mikaelsyding.com/bear/

Još jedna tema koja priziva korekciju, ovog puta globalnih razmjera….
Pustite ljude da vjeruju u dionice, nemojte im gasit nadu da buju zaradili velke novce a bez motike….

I ovak im je dosta ove korekcijice koju sad imamo na zse……

Se bu dobro ljudi, nemojte da vas zastraše i demoraliziraju s ovakvim temama…..

[smiley2]

29.10 2007 .volim bit u manjini ,to sam vise siguran da sam u pravu,,:-)
maratonac ,,daj se dogovori vise koji sam..vise ni ja neznam kolko si toga nabrojao…:-)
kako ide na DLKV ? velis nacekat cu se ?

Ma jasno. Pogledajte graf Crobex-a. Ne mogu naći bolji bull signal, pogotovo uzevši u obzir rastući GDP. Nekome će to zatitrati na TA i evo ih. I onda diverzifikacija, malo kopanje, malo ciljanje i eto.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Evo još jednog doprinosa temi kroz grafove…

https://seekingalpha.com/article/4102060-best-chart-last-2-years

New Report

Close