Norveški državni fond s 970 milijardi dolara imovine, ide u globalni šoping dionica
Ovi bedaci očito ne čitaju Zmajkijeve postove, jer da čitaju znali bi da će za mjesec dana sve popušit:))))
🙂 🙂 prejako 🙂
haha odem na index i pogledam naslov i reko stavit ces to iste sekunde kad vidis hahahaha najjaci si
Moš mislit indexovi ekonomske analize.
Činjenica svih činjenica da kriza neće NIKAD doći kad je svi zazivaju.
Kriza utrči obično kad su svi drogirani od prinosa na burzi.
Mozemo se svi šaliti kod god zelimo, ali onog dana kad “grune”, svi će naglo ušutiti……
A što se tiče drogiranosti, vani su već odavno na metadonu u procesu skidanja s teskih droga……
Je li ovaj zadnji kvartal 2017.g. predzadnji ili zadnji vlak za one koji zele uskakati – to nitko ne moze reći sa sigurnošću ? Ali postoji velika vjerojatnost da ta linija neće još dugo prometovati……
Vani može biti korekcija kakva god hoćete. Da li bi svijet propao da se Dow vrati na 17 do 19 k? Ne bi.
Ali o ekonomskoj krizi kao podlozi burzovnog sloma nema niti govora, bar ne u ovom trenutku. Svi pokazatelji u vremenu pokazuju konjukturu. Što će biti za godinu dvije to ne zna nitko.
Mozemo se svi šaliti kod god zelimo, ali onog dana kad "grune", svi će naglo ušutiti……
A što se tiče drogiranosti, vani su već odavno na metadonu u procesu skidanja s teskih droga……
Ako je tako, čudi me da nema prodavatelja ili da vi krenete prvi prodavati, ipak kažete da će grunuti,ili je to ono “prodajem a molim Boga da ne prodam” jer ću žaliti i naricati cijeli život..
Prodavatelja nema jer nemaju kome prodati.
a i da se dogodi ta famozna kriza, pa bar smo se mi Hrvatskoj navikli na vječnu krizu, tako da koga briga, jedna više ili manje,možda bude sve po 1kn pa ćete se i vi katastrofičari obogatiti i preuzeti rizik od jedne kune:))
Vani može biti korekcija kakva god hoćete. Da li bi svijet propao da se Dow vrati na 17 do 19 k? Ne bi.
Koliko ja vidim, Dow je sada skoro na 22k.
Gdje bi Crobex, odnosno cijelo domace trziste bilo kad bi se Dow vratio na 17k ?
Hmmmm…….zanimljivo pitanje……
Koliko ja vidim, Dow je sada skoro na 22k.
Gdje bi Crobex, odnosno cijelo domace trziste bilo kad bi se Dow vratio na 17k ?
Hmmmm…….zanimljivo pitanje……
[/quote]
haha, crobex bi bio na MINUS 1850