Četiri mirovinska fonda uložila 530 milijuna kuna u dionice Leda

Naslovnica Forum Komentari članaka Četiri mirovinska fonda uložila 530 milijuna kuna u dionice Leda

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

todorić republika, sramota!!!

idući tjedan će bit bolje...

ovo je prestrašno! nadam se da će ovdje uletiti USKOK i stjerati muljatore u Remetinec!

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti

Kakav frigokor, todoric ide u lov na mercator

ušas,spalili su pola milijarde kuna na dionice LEDA,baš na tragu njihovih “uspješnih” ulaganja na vrhuncu cijene u INGRU, DLKV, MAGMU itd.!!!
USKOK, HANFA, pa vidite li vi ovo?????

@ prka89
ledo s tim novcem kupuje frigokor od agrokora, znači agrokor dolazi do love za kupnju svi znamo koga/čega

nije sve tako crno

Samo da iskra plane ode Todorić i njegovi na robiju do kraja života. Kako će bit lijepo gledat one njihove face sa sotonskim pogledima iza rešetaka.
Kakve su to tvornice bile i prije njega a dali mu ih za kunu. Zato nam i je ovako.
Sramota. Bojimo li se mi Hrvati imalo Boga.
Zašto nitko nikad ne dirne u mirovinske fondove i zaustavi ovakav kriminal.
Ima istine u onoj staroj uzrečici, Dva Hrvata-tri tata !

Koji ste vi naivci, pa neće valjda kupovat dok je bila oko 5000 kn zadnjih par godina… [emo_smijeh]

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

@Vorax
Kolega, ako si i ti kupovao onda si ne naivec već TURBO NAIVAC [emo_plazi]

@harpija
haha nisam kupovao iz očitih razloga, ali sad mi je pomalo žao, jer da jesam sada sam mogao prodat uz dobru zaradu, ah ti mirovinci [emo_smijesak]

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

ha, ha… evo zašto večina nas neće imati mirovine… Baca se novac u dionice tvrtke čija vrijednost će od veljače ’13. ići isključivo prema dolje, a pogotovo nakon 01.7.’13.!

sprženo je pola milijarde kuna naših mirovina na dionice LEDA?!?! pa što ta HANFA radi? gdje je USKOK????

moje pisanje nije investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

New Report

Close