todorić republika, sramota!!!
ovo je prestrašno! nadam se da će ovdje uletiti USKOK i stjerati muljatore u Remetinec!
ušas,spalili su pola milijarde kuna na dionice LEDA,baš na tragu njihovih “uspješnih” ulaganja na vrhuncu cijene u INGRU, DLKV, MAGMU itd.!!!
USKOK, HANFA, pa vidite li vi ovo?????
@ prka89
ledo s tim novcem kupuje frigokor od agrokora, znači agrokor dolazi do love za kupnju svi znamo koga/čega
Samo da iskra plane ode Todorić i njegovi na robiju do kraja života. Kako će bit lijepo gledat one njihove face sa sotonskim pogledima iza rešetaka.
Kakve su to tvornice bile i prije njega a dali mu ih za kunu. Zato nam i je ovako.
Sramota. Bojimo li se mi Hrvati imalo Boga.
Zašto nitko nikad ne dirne u mirovinske fondove i zaustavi ovakav kriminal.
Ima istine u onoj staroj uzrečici, Dva Hrvata-tri tata !
Koji ste vi naivci, pa neće valjda kupovat dok je bila oko 5000 kn zadnjih par godina… [emo_smijeh]
@Vorax
Kolega, ako si i ti kupovao onda si ne naivec već TURBO NAIVAC [emo_plazi]
@harpija
haha nisam kupovao iz očitih razloga, ali sad mi je pomalo žao, jer da jesam sada sam mogao prodat uz dobru zaradu, ah ti mirovinci [emo_smijesak]
ha, ha… evo zašto večina nas neće imati mirovine… Baca se novac u dionice tvrtke čija vrijednost će od veljače ’13. ići isključivo prema dolje, a pogotovo nakon 01.7.’13.!
sprženo je pola milijarde kuna naših mirovina na dionice LEDA?!?! pa što ta HANFA radi? gdje je USKOK????