Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nedavno si pominjao SPX na 2200….

1 long NAT GAS 8 short ..e moj erste..tko ce vam trgovati takve uvjete

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Možemo Erste kao kontraindikatore koristiti. Ono što ne daju, to uzimamo dalje 😀

maloy to i radim..njihove barijere trazim na grafu 🙂 dobri su tehnicari ,(za svoj dzep)

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ili mozda kontroliraju i nat gas cijenu…postojale su ovdje teorije zavjere da erste upravlja dax indexom …hahahahah

Nafta udarila u vrh!
Dakle ovo je podval 5 (odsječena 5-ica) od
prvog vala korekcije A.
Slijedi pad!

You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya' punk?

Ovo znači da ide nafta na 44, ako nam prognostik govori da pada. Uff, moram čekati sa shortom još.

Da ne bude da zezam, Reuters analiza u slikama ispod.

Ajmo sada, kolega odrezani podval.

Rusi, Arapi, Iran u dogovoru oko nafte. Ide preko 41 već sada, a ovdje najavljen brutalni pad.

SSPD, aktivnije @

Nafta udarila u vrh!
Dakle ovo je podval 5 (odsječena 5-ica) od
prvog vala korekcije A.
Slijedi pad!

Da ne bi neki krivo shvatili, govorim o vrhu dana.
I imali smo korekciju nafte sa 40,8 na 40,35.
Dakle pričamo o day trade-u.
Po meni vrh tjedni ne može preko 44 USD i onda bi
opet trebala uslijediti nova korekcija do 36-38USD.
Bit će volatilno.

You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya' punk?

@prognostik

ma skuzili smo te mi. ne brini. pogodio si i ovaj put. GAP je bio malo sumnjiv, ali si ga dobro izvukao. svaka čast

Ja bih se pokopao do sramote i ne bih došao ovdje godinu dana. Priznaj da je ovo promašaj i gotovo. Nema teorije da trguješ s ovim.

No, kada si se ukopao, objasni.
Kako i zašto za day trading koristiti graf koji ima 2 mjeseca unazad. To je 4 satni graf, na crtežu.
Za swing trade, to je posve u redu.

Molim da nam kolega objasni kako koristiti 4 satni graf i isključivo njega za dnevno trgovanje.
Koristim 1, 5, 10 i 15 minutne. Za dnevno trgovanje.

U prilogu moj graf, 5 minutni za daytrade.
Inače, danas je besmisleno trgovati naftom, zbog EIA reporta. Tržište napravilo sve kontra od API koji je bio očajan. Doha sastanak u nedjelju, ali kolegu to ne smeta. Zato jer je majstor podrezanih valova.

New Report

Close