Joj. Trebalo bi mi par dana za sve odgovoriti. Još se smijem za target za SP, pogledajte malo internalse za SP, koliko bi se morale dionice potegnuti gore, ovo je komično.
Kina je objavila očajne, očajne rezultate, treba vidjeti kako će tržište reagirati noćas na to.
Ovo što vi crtate se zove Captain Hindsight, koji sve pogađa unazad, unaprijed nemate šanse pogoditi.
Probajte razumijeti da postoji programi koji za par sto dolara sami računaju, s neusporedivo većom preciznošću targete od toga što ćete Vi ikada uspijeti. Postoje i programi koji sami prepoznavaju patterne i svijeće. Drugo je pitanje koliko je to točno. (Spoiler : Svaka testiranja su pokazala da se više gubi nego zarađuje na takav način).
Evo, kolega, radni graf za CL (naftu po naški).
S time se zabavaljam i testiram. Nova strategija, na meni je samo hoću li ili ne trgovati.
Pa sada probajte malo sračunati koliko je to love. Ovdje je sve lijepo nacrtano, ulaz, SL, kada zatvoriti.
Ovo što Vi crtate je komedija. Jako me zabavlja 😀 Imate kriminalne podatke za Kinu, pregrijane oscilatore, i institucije koje su krenule u short stranu. Većina ozbiljnih ljudi, barem oni s kojima komuniciram, se pripremaju za short ili su već dijelom unutra. Ne očekuje ovdje nitko potop, ali solidnih 4-5 posto pada, vrlo vjerojatno.
Ne da mi se rovariti unazad ni par stranica da vidim postove i targete koje pišete. Jer je to komedija.
Razumijete li koliko košta Vaše promašeno predviđanje od 500 bodova na DAX ili 3-4 dolara na CL?
Znam da ne. Nego idete u “vruće” i “hladne” RSI, još samo fali Shomy i Jimmy iz Neki to vole vruće.
Toliko da možete kući i godinama se ne vratiti. Nedjelja popodne, pa se blesiram ovdje. Inače, ovu temu smatram gotovom i ovdje nema smisla pisati. Pogotovo uz ovakve diletante koji imaju vrhunac dosega MSPaint. Samo još ćekam Photoshop.
Evo i ES.
No, ne obazirite se na mene. Samo nastaviti s Shomy i Jimmy prognozama, kad tad će biti i koji pogodak. I senzacionalnim crtežima, date se javite GS, biti ćete prvi kandidat za zamijeniti David Kostina.
Kolega, nemam želje gubiti ovdje više vrijeme.
Da zaista trgujete ne bi imali vremena pisati toliko toga, niti bi davali toliko bezveznih prognoza.
Možda ćete jednom skužiti pod kolikim hendikepom igrate na domaćem tržištu.
Do tada sretno, i usrdno zamoljavam, nemojte me niti probati uvjeriti u ove odkativno grafičke nebuloze. Kasnite nekih 30 godina za prosječnim trejderom vani.
Sretno.
Kolega, nemam želje gubiti ovdje više vrijeme.
Kasnite nekih 30 godina za prosječnim trejderom vani.
Sretno.
DAX
1.TARGET 9670
Kolega prognostik što je s 10500 na DAX u koje ste bili sigurni jučer?
80 je vec previse
[/quote]
Kolega ja sam svoje rekao i bit ce jako skoro. Dapace ide se preko toga a Vi cekajte.
I za natural gas su me kritizirali a narastao je long vec 100%.
Ovo sto Dax radi je navlacenje shortera, a kad se zakace bit ce snazno guranje gore.
Dax sutra ide preko 10130.
Dax je na 10080 bio udaljen od SMA i sredine bollinger cak 390 bodova. Nije se ni priblizio od nje a vec je preko 9900. To znaci jaki uptrend i stojim iza toga.
Kolega Inverter idete na ignore jer uistinu ne znate. Pa natural gas zovete 1.4-1.5 a on skoro na 2. Dakle postotno ste pogrijesili samo 35%. A Dax je danas bio samo 2% dolje.
Sitnica za Vasih 35%.
@prognostik
jucer je dax išao na 10500. danas ujutro na 9670. navecer na 10080!!! šta niste napisali da je TA nepogrešiva? Kako da Vas neki ozbiljni investitor kao Waren Buffett shvati ozbiljno kad tako mjenjate mišljenja?