Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Onda kako nafta?

Da li roni?

Sad me samo zanima da li ćemo na proljeće opet doći na 40 $ po barelu.[emo_namigusa]

Uživajte, i onaj debeli s crvenim odijelom će imati manje troškove prijevoza.

A lijepe stvari i za hrvatsko gospodarstvo.

1. Ne bu bušenja podmorja jer se uopće po ovim cijenama ne bu splatilo.

2.Manja cijena sirovina će opet HR rafinerije napraviti konkurentnim.[emo_plazi]

Zar nije trebalo biti 28/11 isplaćen ostatak vrijednosti short certifikata EGB-S-SDXC ?

Stiglo danas.

Kupis SDXA i pjevas , il si bos ili hadia !!

“There isn’t a strong catalyst to help fuel the rally at the moment (but) this could change with the ECB tomorrow and Friday’s (U.S.) payroll figures,” Saxo Bank trader Andrea Tueni said. “(ECB head Mario) Draghi would please investors with some sort of timetable for quantitative easing, but even if he just repeats the ECB’s strong commitment to act, it could be enough to spark a Santa Claus rally.”

opreza nikad dosta !

DAX danas odličan! [emo_palacg]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Dax je razlog zašto se mnogi i bave trejdanjem…pogledajte samo tu volatilnost na 5 minutnom grafu… bilo je mnogo prilike za zaradati kada se saznalo da QE neće proći…

Iskreno, ni u snovima nisam milio da će doći na 9851€…

Jebiga, ja uzeo SDXA na 10030 i riješio ga na 9925…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Sto se tice daxa ne razumijem zasto je svima tolika presa shortat? Trenutno je dax na 10030 i nevidim zasto nebi jos isao gore, po cemu to svi shortaju??? Naravno govorim o nasim certifikatima koji nisu bas za daytrading. Istina bio sam long daxa od 9300 i izasao upravo, naravno i ja cekam short ali ipak cekam neki signal a ne na silu… mozda sam u krivu i nesto nevidim…
Drugo gledam short zlata ali na malo duzi period od ca. 6 mjeseci, nadam se s nekoliko ulaza i izlaza. Najjednostavnija analiza mi ne pokazuje ama bas nista za drugi scenarij osim shorta…?
Takoder mislim da danasnji americki podaci dodatno podupiru ovaj smijer na ovaj rok. Ocekujem da ce FED s ovim podacima cak prije reagirati mozda negdje pocetkom drugog kvartala a svi znamo sto to znaci za zlato… Jos jedna stvar je jacanje dolara koje bi se i dalje trebalo nastavit (nerazumijem se previse) a kupnjom zlata u USD zapravo radimo long na dolaru…
Sto vi mislite? Pozdrav

vatromet na zatvaranju u Frankfurtu !

DAX upravo 10092, možda sam se zeznuo…

svaka cast Ivan1902 na shortu malo sretno ali ko pita 😀

New Report

Close